Ryhmämatkat

Ryhmämatkat
Ryhmässä reissaamisen ei tarvitse olla vaikeaa, kankeaa ja kaavamaista. Ota yhteyttä, niin räätälöimme toiveidesi mukaisen ryhmämatkan minne päin maailmaa ja minkälaiselle porukalla tahansa.

Olitpa sitten matkustamassa koulutus- tai virkistysmielessä, ryhmähenkeä kohottamaan tai oppimis- ja inspiraatiomielessä, niin saat meiltä kaiken tarvitsemasi. Hoidamme niin yrityksien virkistysmatkat, urheiluseurojen kisamatkat kuin kaveriporukoiden hupimatkakin. 

Järjestämme puolestasi ryhmän lentovaraukset ja muut kuljetukset, aktiviteetit paikan päällä, kokoustilat, majoituksen ja haluamasi tutustumiskäynnit viiniviljelmille, tehtaille, urheilukentille, tutkimuslaitoksiin tai vaikkapa kalanjalostamolle. Mitä ikinä ryhmämatkalta haluatkin, me järjestämme! 

Ryhmämatka - Yhdistä työmatka virkistysmatkaan

Ryhmämatkojen koukerot – Erikoistunutta osaamista

Emme ole perinteinen liikematkustusyritys. Sen sijaan tarjoamme niin yrityksille, järjestöille ja harrasteryhmille todellisia elämysreissuja – mahdollisuuden nähdä ja kokea reissukohde pintaa syvemmältä. Ja kun hoidamme kaikki järjestelyt puolestasi, voit ryhmäjohtajanakin ottaa rennosti. Toki saat meiltä pelkät lennotkin, jos niin haluat, mutta matkustamisessa on kyse niin paljon muustakin...

Ryhmämatkan järjestelyt eroavat oman, yhden tai vaikkapa neljänkin, hengen lomajärjestelyistä, mutta se ei tarkoita, että joudut tekemään kompromisseja joka käänteessä. Ryhmämatkojen järjestely on erikoisosaamistamme, joten osaamme ennakoida ja huomioda asioita, joita et ehkä edes tulisi ajatelleeksi etukäteen.
Lue esimerkiksi lentolippujen varaamisesta ryhmille.

Ryhmämatka New York
New York tarjoaa tekemistä niin taiteista, historiasta, kulinarismista ja esimerkiksi kaupunkisuunnittelusta kiinnostuneille. Isossa kaupungissa riittää majoitusvaihtoehtoja ja aktiviteetteja jokaisen toiveiden mukaisesti. Sinun täytyy vain esittää toiveesi, niin kerromme vaihtoehdoista! 

Ryhmämatkavaihtoehtoja

Miten olisi esimerkiksi purjehdus Välimerellä, shoppailu- ja kaupunkikokemuksia New Yorkissa, kylpylä- ja kulttuuriloma Unkarissa, liikunnallisia seikkailuja Tšekeissä, vaellus Kanadassa tai vaikkapa jalkapalloelämyksiä Englannissa. Vaihda vapaalle ja lähde työporukan kanssa vaikka sitten aina Vegasin neonvalojen värittämiin maisemiin asti. 

Tietenkin hoidamme puolestasi matkajärjestelyt myös silloin, kun matkaohjelma on jo muutoin valmiina, esimerkiksi erilaisilla urheilu- ja esiintymismatkoilla

Tällä sivustolla esitetyt opinto- ja muut ryhmämatkat ovat vain esimerkkejä kaikenlaisten ryhmien matkakohteista ja aktiviteettivaihtoehdoista. Voimme järjestää ryhmällesi matkan, minne vain haluatkin.

Manchester on rattoisa kaupunki ja monipuolinen ryhmämatkakohde
Iso-Britannia on helppo reissukohde erikokoisille ryhmille. Matka-aika on lyhyt ja tarjontaa riittää moneen makuun ja erityisalaan. Eikä Lontoo todellakaan ole ainoa vaihtoehto mielenkiintoiselle ryhmämatkalle.

 

Voit olla meihin yhteydessä kaikissa ryhmämatkakysymyksissäsi. Voimme aloittaa suunnittelun tiesitpä jo sitten tarkkaan, mihin ja mitä haluat, tai jos sinulla on vasta ajatus, että jonnekin olisi kiva päästä.

Ota yhteyttä