Opintomatka KILROYn kanssa

Opintomatka KILROYn kanssa
Opintomatkat, leirikoulut ja luokkaretket ovat osa oppilaitoksen opintosuunnitelmaa, joten on erityisen tärkeää, että matkan akateeminen sisältö on huolella mietitty ja koottu vastaamaan tavoitteita. Ryhmämatkojen asiantuntijoiltamme saat tarvitsemasi avun matkajärjestelyihin ja reissusisällön suunnitteluun olitpa sitten suunnittelemassa opintomatkaa opiskeliaryhmän kanssa, kisamatkaa urheiluseurasi kanssa, virkistymatkaa työporukalla, polttarireissua tai ihan mitä vain ryhmämatkaa.

Meillä on pitkä kokemus erilaisten ryhmämatkojen järjestelyistä, joten osaamme auttaa valintojen tekemisessä sekä juuri sinun ryhmällesi sopivien opintovierailukohteiden löytymisessä. Olitpa sitten järjestämässä ryhmämatkaa ensimmäistä tai kymmenettä kertaa, tuttuun tai tuntemattomaan kohteeseen, saat vinkit ja järjestelyavun ryhmämatkojen ja opintomatkojen ammattilaisilta. 

Me KILROYlla keskitymme erityisesti seuraaviin osatekijöihin:

Säästä aikaa ja rahaa
Lue lisää
Opintovierailujen aine- ja ammattikohtaisuus
Lue lisää
Varmuus ja turvallisuus
Lue lisää
Kokeneet asiantuntijat
Lue lisää

 

Kevään 2018 matkat

Nyt alkaa olla viimeinen herki suunnitella ja varata erilaiset ryhmämatkat keväälle 2018. Mitä nopeammin otat yhteyttä, sitä paremmin voimme auttaa matkajärjestelyissä. Toimimalla nopeasti saat enemmän joustavuutta matkapäiviin, enemmän valinnanvaraa majoituksiin sekä edullisemmat hinnat. 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta
Täytä lomake

 

Ota yhteyttä