Henkilökunta testaa ryhmämatkoja

KILROYn kautta voit lähteä ryhmämatkalle esimerkiksi Portugalin pääkaupunkiin Lissaboniin.
Jotta voimme auttaa sinua oman ryhmämatkan järjestelyissä, oli kyse sitten opintomatkasta, leirikoulusta tai yrityksen virkistysmatkasta, on omakohtainen kokemus erittäin arvokasta. Siksi reissaamme omien matkojemme lisäksi luonnollisesti myös työn merkeissä, jotta saamme todellisen käsityksen ryhmämatkoista!

On vaikea arvioida mm. sitä, kuinka kätevästi iso ryhmä liikkuu paikasta toiseen, mikä ravintola on tarpeeksi tilava minkäkin kokoiselle ryhmälle ja mitä aktiviteetteja missäkin kaupungissa on tarjolla opintomatkalaisille. Tästä syystä vierailemme sännöllisesti paikan päällä myös yhteistyökumppaneidemme luona tarkistamassa, että kaikki sujuu mutkattomasti niin hotelleissa, hostelleissa kuin kielikouluissakin!


Me menemme ja testaamme, jotta sinä voit reissata ryhmän kanssa luottavaisin mielin!

Ryhmämatka Italiaan | Rooma ja Firenze

Italia: ah, miten monipuolinen kohde! Lue siis ensimmäisenä Roosan reissutunnelmista Italian matkan tiimoilta.

Ryhmämatka Kaliforniaan | San Francisco

Matkailun asiantuntijamme Karoliina suuntasi marraskuun alussa Yhdysvaltoihin, josta löytyy myös paljon tarjottavaa erilaisiin ryhmä- ja opintomatkoihin. Kurkkaa Karoliinan matkatarina täältä!

Ryhmämatka Englantiin | Lontoo

Vuosi vuoden jälkeen tuhannet ja taas tuhannet vaeltavat Lontoon kiehtovaan vilinään, elämän sykkeeseen ja kulttuuritarjontaan. Ryhmämatkojen rautainen asiantuntijamme Jenni suuntasi suurkaupunkiin marraskuun 2015 loppupuolella, ja kertoo tässä reissukokemuksessaan parhaat vinkit onnistuneen Lontoon-ryhmämatkan tekoon!

Ota yhteyttä