Opintomatka Chicagoon

Opintomatka Chicagoon - Navy Pier
 

Opintomatka Chicagoon

Lake Michiganin rannalla sijiatseva Chicago on Illinoisin osavaltion suurin kaupunki. Kaupungilla on vaikka kuinka paljon tarjottavaan opintomatkalaisille: omaperäistä arkkitehtuuria, maailmankuuluja museoita, puistoja ja värikkäitä ja energisiä naapurustoja.

Chicago soveltuu hyvin erilaisten ryhmämatkojen kohteeksi: iso kaupunki on täynnä monipuolista tekemistä, eri tasoisia majoitusvaihtoehtoja ja lukuisia opintovierailukohteita lähes mihin tahansa oppiaineeseen liittyen. Opintomatka Chicagoon alkaa tästä!

Chicago - historiaa ja ganstereita

Chicago tunnetaan sekä jazzin kotikaupunkina että gangsterihistoriastaan. Mafiosot eivät enää pyöri kaupungilla, mutta monin paikoin – kun vain päästät mielikuvituksesi valloilleen – on helppo kuvitella, kuinka sikarinsavuisia diilejä tehtiin sivukujilla ja kapakoissa. Pahamaineinen, 1920- ja 30-lukuja hallinnut gangsteriaika näkyy Chicagon historiassa ja kuuluu kaupungin tarinoissa.

Opintomatka Chicagoon

Häkellyttävää arkkitehtuuria

Historia on keskeinen osa Chicagon katukuvaa ja kaupunki-identiteettiä, mutta samanaikaisesti kaupunki on modernin rakentamisen ja taiteen ilmentymä. Valtavat pilvenpiirtäjät ja erinäiset arkkitehtuuriset taideteokset tekevät vaikutuksen reissaajaan, ja yhdessä historian havinan kanssa ne luovat Chicagoon mielenkiintoisia vastapareja. Hyvä tapa tutustua Chicagon horisonttiin, on hypätä jokilaivan kyytiin ja osallistua esittelykierrokselle.

Pilvenpiirtäjien lisäksi opintomatka Chicagossa tarjoaa reissaajille vaikuttavia kirkkoja ja huikeita museoita ihmeteltäväksi. Sään salliessa kannattaa hyödyntää myös kaupungin erinomaiset puistot. Erityisesti Grant Park ja Millennium Park esittelevät urbaanielämän sykettä parhaalla mahdollisella tavalla. Puistoista käsin on myös varsin hienot näkymät pilvenpiirtäjiin päin. 

"The Loop"

Kevyt junarata jalankulkijoiden ja autojen yläpuolla tunnetaan Chicagossa nimellä The Loop. Junaradan ikoninen kalske kuuluu olennaisesti Chicagon äänimaailmaan. Saatat tunnistaa Loopin myös monista tv-sarjoista ja leffoista.

 Opintomatka Chicagoon - Loop

Nekemistä ja kokemuksia Chicagossa

Tässä alkuun muutamia Chicagon kohokohtia, jotka todennäköisesti haluat sisällyttää opintimatkaanne. 

  • Navy Pier
  • Art Institute of Chicago
  • Millennium Park
  • Wrigley Field
  • Willis Tower
  • Museum of Science and Industry
  • John Hancock Center
  • Lincoln Park
  • Field Museum of Natural History
  • Michigan Avenue ja Magnificent Mile 

 

Tarjous opintomatkasta Chicagoon?
Ota yhteyttä

 

With an ISIC you get access to student benefits and discountsOpiskelija-alennuksia Chicagossa

Kun hommaatte koko porukalle kansainvälisen ISIC-kortin, hankitte samalla pääsyn tuhansiin ja taas tuhansiin opiskelija-alennuksiin ympäri maailman. Alennukset ja edut voivat olla aika lailla mitä tahansa museoiden sisäänpääsyistä, junalippuihin ja ruokailuihin.

 

 

Ota yhteyttä