Constitution Inn (B+)

Constitution Inn, Boston
Constitution Inn sijaitsee Charlestownin kaupunginosassa, n.2 kilometriä Bostonin keskustan pohjoiseen. Charlestown oli ennen osa Bostonin satama-aluetta, mutta nykyään sataman hälinä ja liikenne on vaihtunut rauhalliseen, rentoon tunnelmaan.

Ilmainen bussi kuljettaa asiakkaita hotellin ja Bostonin keskustan North Stationin välillä, 15 minuutin välein; ruuhka-aikojen ulkopuolella puolen tunnin välein. Huomaathan kuitenkin, että jos olet liikenteessä ison ryhmän (yli 30) kanssa, kaikki eivät välttämättä mahdu samaan bussiin. 

Hotellissa on ilmainen WiFi kaikkialla, niin yleisissä tiloissa kuin huoneissakin. Asiakkaiden ilmaisessa käytössä on myös kuntosali ja uima-allas. Hotellilla on myös oma urheiluhalli, jonka kätöstä tosin peritään maksu. Hotellilla on myös useita kokoustiloja. 

Ryhmät majoittuvat 4 hengen huoneisiin, joissa kussakin on 2 kahden hengen sänkyä. Osaan huoneista on mahdollista lisätä ylimääräinen sänky. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, oma kylpyhuone ja perusmukavuudet: hiustenkuivaaja, kahvinvalmistustarvikkeet, mikro, jääkaappi ja tv.

Hotellilla ei tarjoilla aamiaista, mutta 50 metrin päässä olevassa Café 149 -kahvilassa on hyvä tarjonta ja edulliset hinnat. Voit ostaa aamiaslipukkeita hotellilta, mikä selkeyttää ja nopeuttaa aamupalaruljanssia kahvilassa. Huom. Café 149 on osa koulutuskeskusta, minkä vuoksi aamiaistarjoilu järjestetään ainoastaan viikolla.

 

Pyydä ilmainen tarjous
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä