USA

Vieraile USA:n pääkaupungissa opintomatkalla USA:han
 

Opintomatkat USA:han

Kukapa ei haluaisi lähteä matkalle USA:han! Kun suunnittelet opintomatkaa USA:han, ryhmämatkojen asiantuntijamme tietävät parhaat kohteet ja räätälöivät reissun ammattimaisesti toiveidesi mukaisesti. Saat esimerkkejä majoituksista, opintovierailukohteista ja muista retkistä. Vaihtoehtojen listasta saat samalla käsityksen paikallisesta hintatasosta ja tarjonnan laajuudesta.

Opintomatka USA:han

Autamme mielellämme opintovierailujen ja retkien järjestelyissä sekä annamme ravintolasuosituksia sekä vinkkejä muista aktiviteettivaihtoehdoista ja käytännön järjestelyistä. Opinto-ohjelma kannattaa lyödä lukkoon ja vierailut varata vähintään kuusi viikkoa ennen opintomatkan alkua, jotta ehdimme varmistaa kaikki käytännön asiat ja ehdit itse valmistautumaan materiaalein.

Jos sinulla on erityisiä toiveita opintovierailujen osalta, ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin räätälöimme ryhmällenne sopivan matkakokonaisuuden. USA:n opintomatkoissa on vaikka kuinka paljon vaihtoehtoja, joten jokaisen tarpeisiin ja tavoitteisiin löytyy varmasti sopiva ohjelma.

Mitä kaikkea USA:n opintomatkaan voi mahduttaa?

Opintomatkojen ohjelma riippuu tietenkin ryhmän koosta, osallistujien iästä ja mielenkiinnon kohteista, matkan tavoitteista ja kestosta. USA:ssa on kuitenkin helppo yhdistää useita kaupunkeja yhteen reissuun, sillä juna- ja bussiverkostot ovat kattavat ja maan sisäisiä lentoja on hyvin saatavilla. 

Voit esimerkiksi yhdistää ryhmällesi kaksi klassikkokohdetta: New York ja Washington D.C. Autamme paikasta toiseen liikkumisen suunnitelmissa, joten ainakaan logistiikkajärjestelyt eivät ole este kahden kaupungin opintomatkalle USA:ssa. 

Ja jos ryhmälläsi on aikaa, kannattaa suunnitelmia kasvattaa sen mukaisesti! 

Opintomatkat USA:ssa:

Pyydä ilmainen tarjous USA:n opintomatkasta
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä