Pohjois-Amerikka

Lähde opintomatkalle jännittävään Torontoon
 

Opintomatkat Pohjois-Amerikassa

Miltä kuulostaisi opintomatka, leirikoulu tai muunlainen ryhmämatka Pohjois-Amerikkaan? Tällä mantereella on ainakin kaupunkeja, joista valita! Joten kun tiedät, mitkä ovat matkanne tavoitteet, valitse sopiva kohde ja aloita suunnittelu: USA:lla, Kanadalla ja Meksikolla on paljon tarjottavanaan ryhmämatkalaisille.

Opintomatka Pohjois-Amerikkaan

Opintomatkan tai minkätahansa ryhmämatkan suunnittelu alkaa aina matkan tavoitteista: Mitä reissusta halutaan saada irti? Onko matkalla tiettyjä akateemisia vaatimuksia? Minkälaiset ovat matkan kulttuuristen ja sosiaalisten kokemuksien tavoitteet? Tietenkin matkan suunnitteluun vaikuttavat myös käytössä oleva aika sekä matkan budjetti.

Pohjois-Amerikka on iso ja välimatkat ovat pitkiä, mutta samanaikaisesti kulkuyhteydet toimivat ja maantie- ja raideverkosto palvelevat hyvin opintomatkalaisia. Voit yhdistää matkaanne esimerkiksi USA:n kaksi klassikkokohdetta, Washington D.C:n ja New Yorkin. Autamme tietenkin kaikkien käytännön järjestelyiden kanssa, jotta opintomatkanne Pohjois-Amerikkaan on paras mahdollinen. 

Ota yhteyttä opintomatkojen asiantuntijoihimme liittyen matkajärjestelyihin ja opintovierailuihin. Autamme kaikkien ideoiden ja toiveiden toteuttamisessa!

Opintomatkat Pohjois-Amerikassa:

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Pohjois-Amerikkaan
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä