Opintomatka Havannaan

Havannan keskusaukio tutuksi opintomatkalla
 

Opintomatkat Havannaan

Havana on Karibian toiseksi suurin kaupunki yli 2 miljoonalla asukkaansa voimin. Kaupunki on täynnä vastakohtia toinen toisensa jälkeen, ja Havanna on mitä parhain paikka tutustua Fidel Castron ja Che Guevaran sosialismiin. Opintomatka Havannassa on täynnä kulttuuria ja historiaa!

Opintomatka Havannaan

Ellei Kuuban matkalla käy Havannassa jää monesta elämyksestä paitsi. Tätä merenrantakaupunkia on vaikea kuvailla vain muutamalla sanalla, sillä jo ensivaikutelma on häkellyttävä; vanhoja rapistuneita taloja, jotka odottavat korjaajaa, 50-luvun amerikkalaisia autoja, joista osa pysyy kasassa vain tahdon voimalla sekä mahtavia historiallisia rakennuksia, museoita ja kauniita puistoja.

Oleellinen osa Kuubaa on myös sosialistisen järjestelmän, vallankumous-aatteen sekä Fidel Castron ja Che Guevaran legendojen kokeminen. Eri puolilla Havannaa voi nähdä muureihin kirjoitettuja vallankumousiskulauseita kuten esimerkiksi "Viva Cuba - Viva la revolucion". Opintomatkalla Havannassa voitte siis kokea historiaa, yhteiskuntatieteitä ja luonnollisesti myös espnanjan kieltä kaikilla aisteilla pelkän kirjoista lukemisen sijaan!

Tärkein ilmapiirin luoja on kuitenkin iloiset kuubalaiset, jotka nauttivat Havannan sykkeestä sekä musiikki, joka soi kaikkialla tauotta. Kuubalainen mentaliteetti on omaa luokkaansa, minuuttiaikatauluja ei kannata laatia vaan ottaa rennosti ja nauttia.

Mikäli Havannan opintomatkaan haluaa sisällyttää rantaa ja Karibian tunnelmaa niin hyvä vaihtoehto on pistäytyä muutamaksi päiväksi Varaderoon. Varadero sijaitsee Kuuban pohjoisrannalla n. 140 km itään Havannasta. Kaupungista on viime vuosien aikana kehittynyt hyvä lomakeskus, jossa on lähes 20 km vaaleahiekkaisia rantoja ja tasokkaita hotelleja. Kirkkaat vedet luovat hyvät mahdollisuudet harrastaa vesiurheilulajeja, kuten sukellusta.

Näkemyksiä & kokemuksia opintomatkalla Havannassa

  • Retki Pinar del Rioon ja vierailu sikari- ja rommitehtaissa
  • Koe yksi maailman tunnetuimmista kabareista – Tropicana
  • Vierailu banaaniviljelmillä
  • Vierailu sokeriplantaaseilla
  • Yliopisto- ja kouluvierailu
  • Havannan kaupunkikierros
Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Havannaan
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä