Hostel Wombat (B)

Hostel Wombat
Hostel Wombat sijaitsee hyvin ylläpidetyssä, vanhassa rakennuksessa Budapestin keskustassa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin ostoskeskittymästä.


Hostel Wombat on rakennettu entisen 4 tähden hotellin tiloihin, minkä voi nähdä isossa, vaikuttavassa aulassa. 

Hostellin vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Hostellissa on hissi, matkatavarasäilytys ja keittiö (yhteiskäytössä). Kaikkialla hostellin tiloissa on WiFi-yhteys. Ison ja valoisan aulan yhteydessä on leppoisa oleskelualue ja biljaridpöytä. Aamuisin oleskelutila muuntuu aamiaissaliksi, jossa tarjoillaan buffet-aamiainen. Hostellissa on myös oma baari. 

Ryhmät majoittuvat 4–8 hengen huoneisiin. Huoneissa on hostelleille tyypilliseen tapaan kerrossängyt ja säilytystilaa matkatavaroille. Kussakin huoneessa on oma kylpyhuone. Huoneissa on ilmastointi. Lakanat kuuluvat majoitukseen, mutta pyyhkeet tulee tuoda mukana. 

HUOM! Ryhmiltä peritään sisäänkirjautumisen yhteydessä takuumaksu, joka maksetaan takaisin, jos hostellille ei ole aiheutettu vahinkoa. 

Jos saavutte hostellille bussilla, bussi jättää teidät n. 200 metrin päähän (busseilla ei pääsyä aivan hostellin eteen).

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Budapestiin
Ota yhteyttä KILROYhin

 

Ota yhteyttä