Opintomatka Lochgoilheadiin

Lochgoilhead-keskus sijaitsee Loch Goil -järven rannalla
 

Opintomatka Lochgoilheadiin

Valmiina aktiiviseen opintomatkaan? Ulkoilmaa, urheilua ja yhdessäoloa - tätä kaikkea pääsette kokemaan Lochgoilheadissa. Testatkaa porukalla taitoja ja uskallustanne laskeutumalla valjaiden varassa kallionkielekkeilt' ja hurjastelemalla maastopyörillä. Lähtekää melontaretkille ja tasapainoilkaa köysiradoilla. Hauskanpito ja yhteishengen tiivistyminen tapahtuvat kuin itsestään, kun tsemppaatte toinen toisianne uusiin kokemuksiin!

Lochgoilhead-keskus sijaitsee Skotlannin ylämaan länsiosassa, Loch Goilin rannikolla, noin 85 kilometrin päässä Glasgowsta luoteeseen.

Keskus on Skotlannin partion omistama, mikä näkyy sen toiminnan arvoissa: keskuksen tavoitteena on varustaa nuoret tiedoilla ja taidoilla, joista on hyötyä elämän jokaisella osa-alueella, sekä tukea nuoria leiriläisiä saavuttamaan heidän omat fyysiset, tiedolliset ja  sosiaaliset potentiaalit. 

Keskuskessa on tulaa 150 vieraalle, ja opintomatkalaisilla ja leirikoululaisilla on valittavaaan majoitus joko jaetusta asuntolasta tai omista mökeistä. Aktiivinen meno vaatii tankkausta, mikä hoituu kätevästi 3 päivittäisen ruokailun turvin.
Lue lisäinfoa Majoitus-sivulta.

Tekemistä Lochgoilhead-keskuksessa?

Koskiseikkailuija - Aktiivinen leirikoulu, Lochgoilhead

Monipuolinen on Lochgoilheadin kohdalla vähättelevä kuvaus sen tarjonnan kirjosta. Keskus mahdollistaa mitä erikoisemmat ulkoaktiviteetit, ja kaikki vaihtoehdot ottavat myös huomioon porukkanne ryhmädynamiikan: tekemisen kautta ryhmätyötaidot ja yhteishenki paranevat melkeinpä itsestään. 

Selaa lisäinfoa Aktiviteetit-sivulta tai kysy suoraan asiantuntijoiltamme.

Muuta tekemistä?

Vieraile Edinburghissa opintomatkalla Lochgoilheadissa

Monenmoisten aktiviteettien lisäksi opintomatkalla Skotlannissa kannattaa myös tutustua mielenkiintoisiin ja historiallisiin kaupungeihin ja hulppeisiin kansallispuistoihin. Lochgoilheadista pääsette kätevästi päiväretkillä esimerkiksi

  • Edinburghiin
  • Glasgowiin
  • Stirlingiin
  • Loch Lomond ja The Trossachs -kansallispuistoihin.

 

Kuinka päästä Lochgoilhead-keskukseen?

Järjestämme reissuja Lochgoilheadiin erilaisille ja erikokoisille ryhmille. Matkaatte ensin lentäen Edinburghiin ja sieltä sitten bussikuljetuksen turvin Lochgoilhead-keskukseen. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin logistiikasta ja hinnoista.

Pyydä tarjous opintomatkasta Lochgoilheadiin
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä