Opintomatka Edinburghiin

Opintovierailut Edinburghissa

Opintovierailut Edinburghissa - Opintomatka Edinburghiin
KILROY auttaa, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja Edinburghissa ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. KILROYn ryhmämatkojen asiantuntijat antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä.


Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten. Kokemuksien ja luomiemme verkostojen avulla osaamme neuvoa sinua. Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat. Räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon. 

Vaihtoehtoja on paljon: Skotlannin parlamentti, Royal Yacht Britannia, kuninkaallinen observatorio, Stirling & The Trossachs, The Edinburgh Dungeon jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Lataa sivun lopusta lista opintovierailuvaihtoehdoista Edinburghissa. 

Tässä muutamia esimerkkejä, ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 

Opintovierailu Skotlannissa – Palace of Holyroodhouse

Vieraile Englannin kuningattaren virallisessa Skotlannin asunnossa. Linna rakennettiin vuoden 1500 paikkeilla ja 1700-luvulla sitä laajennettiin sekä kunnostettiin. Linna kuului ennen Stuart-kuninkaalle. Vierailijoilla on mahdollisuus nähdä mm. "State Appartments", sen upea valtaistuinsali, sekä huoneet joissa ”Mary, Queen of Scots” asui. 

Opintovierailu Skotlannissa – Edinburgh Castle

Vierailu Edinburghin linnaan on "must", kun vierailette Edinburghissa. Täällä näette Skotlannin kallisarvoisimmat aarteet – kruunun, miekan ja valtikan sekä "The Stone of Destinyn", joka palautettiin Skotlantiin vuonna 1998. Ennen tätä ”Stone of Destiny” oli ollut 700 vuotta Westminster Abbeyssä, Lontoossa. Edinburghin linnasta on upeat näköalat Edinburghin kaupunkiin sekä sen lähiympäristöön. 

 

NEXT STOP Edinburgh
Lataa
Ota yhteyttä