Opintomatka Berliiniin

Opintovierailut Berliinissä

Opintovierailut Berliinissä - Opintomatka Berliiniin
KILROY auttaa, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja Berliinissä ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. KILROYn ryhmämatkojen asiantuntijat antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä.


Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten. Kokemuksien ja luomiemme verkostojen avulla osaamme neuvoa sinua. Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat. Räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon. 

Vaihtoehtoja on paljon: Stasi-museo, kauhukabinetti, Berliinin raatihuone, taidegallerioita jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Lataa sivun lopusta lista opintovierailuvaihtoehdoista Berliinissä. 

Tässä muutamia esimerkkejä, ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 


Opintovierailu Berliinissä – Story of Berlin

Tämä näyttely on peräisin vuodelta 1999. Kyseessä on multimediashow. Oppaan ohjatessa teitä näyttelyn ympäri kuulette Saksan historiasta ja sen tärkeistä tapahtumista. Vierailu kestää noin kaksi tuntia.

 

Opintovierailu Berliinissä – Sonyn Euroopan pääkonttori

Sonyn uskomaton teräs- ja lasipalatsi on arkkitehti Helmut Jahnin suunnittelema. Rakennus erottuu katukuvasta jo 103 metriä korkean torninsa ansiosta ja sen runollinen osoite kuuluukin "taivas Berliinin yllä". Tässä jättimäisessä rakennuksessa on useita ajanviettomahdollisuuksia. Voitte esimerkiksi kokeilla johtaa virtuaalisinfoniaorkesteria, Berliinin filharmonikoita tai vaikkapa soittaa vesiharpulla. Täältä löytyy myös Beatlesien Yellow submarine -elokuvasta tutun sukellusveneen alkuperäiskappale. Sukellusvene on itse asiassa elokuvateatteri, jossa kävijät joutuvat virtuaaliseikkailuun Liverpoolin poikien psykedeeliseen 60-luvun maailmaan. Paikalla ei ole opasta, joten ryhmä voi liikkua oman mielenkiintonsa mukaan.

 

NEXT STOP Berliini
Lataa
Ota yhteyttä