Hostel Berlin City (B)

Hostel Berlin City
Hostel Berlin Cityssä on kaikkiaan 450 sänkyä. Hostelli sijaitsee hyvällä paikalla, vain 500 metriä Potsdamer Platzilta ja 800 metriä Brandenburgin portilta. Lähin U-bahn-asema on Mohrenstrasse.


Hostellin vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Hostellilla on oma aamiaishuone, patio ja ilmainen matkatavaroiden säilytys. Yhteisessä oleskelutilassa on biljardipöytä ja pöytäjalkapallo sekä ilmainen WiFi-yhteys. Hostellissa on myös kokoustila ja opettajien huone. 

Kellarikerroksessa on iso lounge/baari, joka on avoinna tapahtumien mukaan. Lisätietoa vastaanotosta.

Ryhmät majoittuvat 4– 6 hengen huoneissa, pääsääntöisesti kerrossängyissä. Suihkut ja wc:t käytävän päässä yhteiskäytössä. Lisämaksusta mahdollista majoittua myös huoneissa, joissa on oma kylpyhuone.

HUOM! Ryhmiltä peritään sisäänkirjautumisen yhteydessä takuumaksu, joka maksetaan takaisin, jos hostellille ei ole aiheutettu vahinkoa ja sen sääntöjä on kunnioitettu. 

Berliinissä hotellit ja hostellit perivät turistiveroa. Vero maksetaan tavallisesti käteisellä, ja se on 5% majoitusyön hinnasta. Kysy tarkemmat tiedot turistiverosta ja mahdollisuudesta maksaa ne etukäteen käteisrumban välttämiseksi. 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Berliiniin
Ota yhteyttä KILROYhin

 

Ota yhteyttä