St. Christopher's Inn Villette Canal (C)

St Christophers Inn Canal
St. Christopher's Inn Villette Canal on moderni ja tyylikäs hostelli 19. arrondissementillä. Entisaikoina alue on täynnä tehtaita, mutta viime aikoina alue on käynyty läpi muodonmuutoksen eloisaksi ja moderniksi keskukseksi. Hostelli sijaitsee aivan Bassin de la Villette -kanaalin vieressä. Lähimmät metroasemat ovat Laumiere, Crimee ja Riquet.

Hostellin vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri. Hostellista löytyy kaikki hostellielämään tarvittava: matkatavarasäilitys, hissit, yhteisiä alueita ajanviettoon, kokoushuoneet (max. 60 hlö) sekä WiFi koko rakennuksessa. 

Aamiainen tarjoillaan hostellin ravintolassa, josta voi ostaa myös lounasta ja illallista. Hostellissa on myös oma kahvila ja baari.

Ryhmät majoittuvat 4–10 hengen huoneissa. Huoneissa ei ole omia pesutiloja. Yhteiskäytössä olevat pesutilat löytyvät käytävän päästä. Hostellissa on muutamia huoneita, joissa on oma kylpyhuone – näiden huoneiden saatavuus on aina tarkistettava erikseen.

Petivaatteet kuuluvat majoitukseen, mutta pyyhkeet tulee tuoda mukanaan. Vaihtoehtoisesti pyyhkeitä voitte myös vuokrata pyyhkeet hostellin vastaanotosta.

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Pariisiin
Ota yhteyttä KILROYhin
Ota yhteyttä