Ranska

Lähde opintomatkalle Ranskaan!
 

Opintomatkat Ranskaan

Ranska on perinteinen ja suosittu erilaisten opintomatkojen kohteena. Ranska on mielenkiintoinen kohde olipa kiinnostuksen kohteena sitten taide, ruokakulttuuri tai vaikkapa valtiotiede. Ranska on helppo matkakohde ryhmille: lyhyt matka, edulliset lentoliput, paljon majoitusvaihtoehtoja sekä runsaasti opintovierailu- ja päiväretkikohteita.

Opintomatka Ranskaan

Metropolista maalaisidylliin ja viiniviljelmiltä vuoristokyliin ja hiekkarannoille – Ranska tarjoaa monipuolisia maisemia opintomatkalle. Maisemien lisäksi Ranska on monipuolinen myös nähtävyyksien ja opintovierailujen osalta. Monet Euroopan merkittävimmistä ajattelijoista, kirjailijoista ja taiteilijoista olivat ranskalaisia, ja Ranska on toiminut näyttämönä sekä monelle historian tapahtumalle että merkittävälle filosofiselle keskustelulle. Näistä lähtökohdista on helppo ammentaa opintomatkan ohjelmaa.

Opintomatkalla Ranskassa koet tietenkin myös ainutlaatuisia kulttuurikokemuksia, tutustut herkulliseen ruokakulttuuriin ja eloisaan kahvilaelämään ja tietenkin koko matkan ajan olet jatkuvassa kielikylvyssä.

Opintomatkat Ranskassa:

Kiinnostaako opintomatka Ranskaan? Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään! 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Ranskaan
Pyydä tarjous

Ota yhteyttä