Opintomatka Lissaboniin

Opintovierailut Lissabonissa

Opintovierailut Lissabonissa - Opintomatka Lissaboniin
KILROY auttaa, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja Lissabonissa ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. KILROYn ryhmämatkojen asiantuntijat antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä

Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten. Kokemuksien ja luomiemme verkostojen avulla osaamme neuvoa sinua. Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat. Räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon.

Vaihtoehtoja on paljon:  jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Lataa sivun lopusta lista opintovierailuvaihtoehdoista Lissabonissa. 

Tässä muutamia esimerkkejä, ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 


Opintovierailu Lissabonissa – Museu Nacional de Arte Antiga

Museu Nacional de Arte Antiga on suuri ja komea museo, jossa on esillä Portugalin kansallinen taidekokoelma. Kokoelmassa voi ihailla mm. portugalilaisia maalauksia ja veistoksia, itämaista ja afrikkalaista taidetta, kiinalaista ja portugalilaista keramiikkaa, sekä kultaa, hopeaa ja koruja sekä eurooppalaisia maalauksia 1300–1800 luvulta. 

Opintovierailu Lissabonissa – Fado

Fado on Portugalin perinteistä kansanmusiikkia. Se ilmaisee kaipuuta, surua ja melankoliaa. Soittajia on yleensä kaksi, ja he soittavat "guitarraa" ja "violaa" (portugalilaisia kielisoittimia) laulajan säestykseksi. Fado-ravintoloiden tunnelma on intiimi, joten isojen ryhmän on paras jakautua pienempiin ryhmiin ja etsiytyä eri ravintoloihin.

 

NEXT STOP Lissabon
Lataa
Ota yhteyttä