Oasis Hostel (B)

Oasis Hostel
Oasis sijaitsee keskellä Malagan historiallista keskusta. Carmen Thyssen -museo on vain muutaman metrin päässä hostellilta ja Picasso-museolle, lähimmälle rannalle ja Malagan katedraalilekin on matkaa vaivaiset 500 metriä.

Hostelli on rakennuttu vanhaan, mutta hyvin kunnossa pidettyyn rakennukseen, jonka vanhan maailman historiallinen ulkokuori ja sisäpuolen moderni sisustus luovat hauskan tunnelman.

Oasiksen vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Vastaanoton yhteydessä on myös tilat matkatavarasäilytykselle. Hostellilla on WiFi-yhteys, patio sekä baari kattoterassilla. Aamiainen kuuluu majoituspakettiin. 

Ryhmät majoittuvat 8–10 hengen huoneisiin, joissa on kerrossängyt ja omat suihku- ja wc-tilat. Huoneissa on oma säilytyslokero matkatavaroille jokaista sänkyä kohden. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, ilmainen WiFi sekä useita pistorasioita puhelimien ja muiden laitteiden laatamista varten. 

Myös pienempiä huoneita on saatavilla, mutta niiden hinta on hieman edullisinta ryhmille suunnattua hintaa kalliimpi. Petivaatteet kuuluvat pakettiin, mutta pyyhkeet tulee joko tuoda itse tai vuokrata hostellilta erillismaksua vastaan.

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Malagaan
Ota yhteyttä KILROYhin
Ota yhteyttä