Safestay (B)

Safestay
Safestay on uusi ja mukava hostelli, joka tuntuu kuin hotellilta. Hostelli sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Elephant & Castle metroasemalta (Bakerloo & Northern linjat), vain 5 pysäkin päässä Piccadilly Circukselta. Hostellin lähellä on paljon pieniä kauppoja ja ravintoloita ja metroaseman vieressä on iso ostoskeskus.


Hostellissa on iso, kaunis aula-alue sekä oleskelutilat, josta löytyy televisio ja pieni internet-kahvila. Sen lisäksi hostellissa on iso aamiaishuone, jossa tarjoillaan aamiais-buffet klo 7.00–9.00, sekä uima-allasalue ja baari (vain yli 18-vuotiaille). Oleskelualueella on ilmainen langaton internet-yhteys. Terassialue on auki klo 22.45 saakka.

Ryhmät majoitetaan isoihin 4–8 hengen huoneisiin, joissa on kerrossängyt. Matkatavaroita voi säilyttää sänkyjen alla. Vessat ja suihkut ovat erikseen käytävällä, 1 suihku per 4 henkilöä. Lakanat kuuluvat hintaan, mutta pyyhkeet tulee tuoda itse. Pientä lisämaksua vastaan voitte saada huoneet omalla vessalla ja suihkulla.

Lisämaksullisissa yhden ja kahden hengen huoneissa on oma vessa ja suihku, sekä mahdollisuus keittää kahvia ja teetä. 

Huom! Hostelli perii sisäänkirjautumisen yhteydessä 250 punnan takuumaksun, joka maksetaan takaisin, jos hotellille ei ole aiheutettu vahinkoa. Tyhjistä vuoteista veloitetaan.

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Lontooseen
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä