Alankomaat

Amsterdamiin tutustuminen käy mukavasti kanavaristeilyltä käsin
 

Opintomatkat Alankomaahan

Opintomatka Alankomaihin tarjoaa paljon vaihtoehtoja. Lue lisää alta ja ota yhteyttä, niin kuulet, mitä kaikkea voimme tarjota ryhmämatkoille Alankomaihin.

Opintomatka Alankomaihin

Alankomaat on vilkas, mutta rento maa, jonka pääkaupunki Amsterdam on melkeinpä itsestäänselvä valinta opintomatkalle. Eloisa Amsterdam tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa – opintovierailuja ja nähtävyyksiä vaikka kuinka paljon.

Alankomaissa on kautta aikojen oltu avoimia uusille aatteille, ideoille ja kulttuureille, mikä tekee maasta mielenkiintoisen opintomatkakohteen olipa matkan fokus sitten melkeinpä missä oppiaineessa tahansa. Monikulttuurisuus ja rento yleisfiilis tekevät Alankomaista helpon kohteen erilaisille opintomatkoille, ja vielä kun lennotkin ovat edullisia ympäri vuoden, on valinta helppo!

Autamme sinua suunnittelussa, järjestelyissä ja varauksissa, jotta matkastanne tulee ikuimuistoinen ja saatte siitä maksimaalisen hyödyn tavoitteidenne mukaisesti. Varmistamme aina, että

  • opintomatka vastaa kokonaisuudessaan ryhmän toiveita
  • kuljetus- ja majoitusvaihtoehdot ovat budjettinne mukaisia
  • matkaan kuuluu vierailukohteita, jotka vastaavat ryhmänne akateemisia ja/tai ammatillisia mielenkiinnonkohteita
  • saat matkajohtajana tarvitsemasi tuen ja avun; säästät aikaa ja vaivaa ennen matkaa ja pystyt itsekin nauttimaan matkasta paikan päällä
  • vastaamme myös niihin kysymyksiin, joita et välttämättä huomaa kysyä. 

Opintomatkat Alankomaissa:


Valmiina opintomatkalle 
Alankomaihin? Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään! 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Alankomaihin
Pyydä tarjous

Ota yhteyttä