Opintomatka Shanghaihin

Opintomatka Shanghaihin - Shanghai iltavalaistuksessa
 

Opintomatkat Shanghaihin

Shanghai on energinen metropoli, jota asuttaa yli 18 miljoonaa asukasta. Shanghai on Kiinan suurin kaupunki ja suuressa kaupungissa on paljon nähtävää, koettavaa, maisetettavaa ja opittavaa opintomatkalaisille. Ota yhteyttä ryhmämatkojen asiantuntijoihimme, niin kuulet, miten Shanghai toimisi suunnittelemasi opintomatkan kohteena!

Shanghai on kasvanut ja kehittynyt uskomatonta vauhtia. Lasipinnoille, pilvenpiirtäjille ja futuristisille laitteille löytyy myös vankka vastakohta vanhoista kiinalaisista perinteistä. Kaupungista löytyy lukuisia kauniita puistoja ja puutarhoja, joissa voitte aamuisin katsella vaikkapa tai chi -harjoituksia. Perinteiset teehuoneet ja lukuisat paikallisten arjessa esiintyvät rutiinit viestivät kiinalaisesta arvomaailmasta ja vuosisatoja vanhoista tavoista, joissa riittää ihmeteltävää opintomatkalaisille.

Shanghai on hektinen kaupunki ja todellinen liike-elämän keskus. Moderni ja tehokkuuteen keskittyvä kaupunki tarkoittaa myös tehokasta julkista liikennettä, mikä puolestaan tarkoittaa, että pääsette liikkumaan helposti paikasta toiseen esimerkiksi kattavan metroverkoston avulla.

Opintomatkalla Shanghaissa voitte nauttia sekä perinteisestä kiinalaisesta ruoasta tai valita mieleisen lukuisista muista maailman keittiöitä edustavista ravintoloista. 

 

Kiinostaako opintomatka Shanghaihin? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Shanghaihin
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä