Kielikurssi osana opintomatkaa

Kielikurssi osana opintomatkaa
Vieras kieli on usein keskeinen elementti opintomatkalla ja siten myös usein se määrittävä tekijä, kun opintomatkaa suunnitellaan. Meidän kauttamme saat räätälöityjä paketteja kunkin ryhmän toiveiden ja tason mukaan - yhdistämme kielikurssin sulavasti muun opintomatkan ohjelmaan.

Kaikki kielikurssien opettajat puhuvat opettamaansa kieltä äidinkielenään ja ovat koulutettuja vieraankielen opettajia. Kielikurssi osana opintomatkaa antaa lisäpotkua sekä kielen opiskeluun että reissusta nauttimiseen.

Kielikurssit järjestetään aina kunkin ryhmän toiveiden mukaisesti. Tavallisesti kielikurssi kestää 4–5 päivää, 4 oppintuntia päivässä. Aamupäivisin ryhmä opiskelee, ja puoleenpäivän jälkeen aikataulu on vapaa sille kaikelle muulle, mitä haluat sisällyttää opintomatkaanne.

Kielikurssi opintomatkalla - Hyötyä ja mielekkyyttä

Kielen opiskelu ulkomailla antaa opiskeluun uuden ulottuvuuden – opiskelu on tehokkaampaa, kun opiskelijat ovat jatkuvasti kielen ympäröimänä ja paikallisen opettajan antama lisämauste haastaa opiskelijat aktiivisesti käyttämään kieltä ja testaamaan omaa osaamistaan.

Tarjoamme kielikursseja 

Kysy kielikursseista ulkomailla!
Ota yhteyttä

 

 

Ota yhteyttä