Henkilökohtaiset ryhmämatka-asiantuntijasi

Internet on oiva apu matkasuunnittelussa, mutta henkilökohtaisen palvelun tärkeys on edelleen keskeistä. Mitä monitahoisempi ja moniosaisempi matka on kyseessä, sitä enemmän arvostat mielenrauhaa ja luottamusta, jonka henkilökohtainen palvelu sinulle antaa.


Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti. Koulutuksiin kuuluu myös säännöllisiä vierailuja matkakohteisiimme: käymme itse testaamassa hotelleja ja hostelleja sekä opintovierailukohteita. Paikan päällä reissaamalla saa parhaan käsityksen etäisyyksistä, asioiden sujumisesta ja mahdollisista haasteista. Ryhmämatkojen asiantuntijamme ovat sekä matkustamisen että matkajärjestelyjen ammattilaisia. 

Ryhmämatkojen asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan seuraavan opintomatkanne suunnittelussa!

Jenni Muikku

 Jenni, KILROY

Lähetä Jennille sähköpostia
  • Ryhmä-ja Key Account osaston Team Leader
  • 7 vuoden työkokemus matkailu- ja hotellialalta
  • "Olen matkustellut paljon Euroopassa ja matkakohteeksi valitsen mielummin kaupunkikohteen kuin rantaloman. Suosikkikohteeni Euroopassa on Lontoo, sillä sieltä löytyy aina uutta koettavaa mihin aikaan vuodesta tahansa!"

Iita Sihvonen

 Iita, KILROY

Lähetä Iitalle sähköpostia

Miia Muhonen

Miia, KILROY

Lähetä Miialle sähköpostia
  • 13 vuoden kokemus matkailualalta
  • "Järjestän mielelläni matkoja ympäri maailman jokaiseen maailmankolkkaan, mutta Euroopan kohteiden lisäksi erityisesti Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan."
  • "Kaupunkikohteista henkilökohtaisia suosikkejani ovat BerliiniBarcelona ja New York. Haavelistalla on kyllä tällä hetkellä matka Sri Lankaan: haluaisin sinne ihastelemaan maisemia ja joogaamaan!"

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta
Pyydä tarjous

 

  
Pyydä ilmainen tarjous opintom

Ota yhteyttä