Yhdistä opintomatka ja vapaaehtoistyöt

Yhdistä opintomatka ja vapaaehtoistyöt - KILROY
Vapaaehtoistyöt ovat oiva tapa oppia käytännössä, nähdä mitä kirjoista opittu oikeastaan tarkoittaa ja samalla kehittää itseään. Vapaaehtoistöiden kautta opintomatkalaiset hitsaantuvat entistä paremmin ryhmäksi ja oppivat samalla asian jos toisenkin itsestään.

Haastakaa itsenne tekemään jotakin ainutlaatuista opintomatkallanne, jotakin, josta jää hyvä mieli kaikille osapuolille. Vapaaehtoistyöt ovat äärimmäisen antoisia kokemuksia ja kun lähdet matkaan meidän kautta, voit olla varma, että paikan päällä apu ja tuki menee oikeaan osoitteeseen ja että projektit toimivat asianmukaisesti.

Tällä hetkellä ryhmät voivat lähteä vapaaehtoistöihin kauttamme Etelä-Afrikan Kapkaupunkiin, mutta lisää kohteita ja projekteja on tulossa, joten pysy kuulolla!

Pyrimme valitsemaan vaihtoehdoiksi projekteja, joissa jo lyhytkestoinen panostus on hyödyllinen paikalliselle yhteisölle. Hyvänä esimerkkinä tällaisista projekteista ovat erilaiset rakennus-, saneeraus-, siivous- ja istutusprojektit, joiden lopputuloksena sekä paikallinen yhteisö että vapaehtoiset näkevät nopeasti tehdyn työn tuloksen.

Lue lisää vapaaehtoistöistä osana opintomatkaa:

 

Kysy lisää vapaaehtoistöistä osana opintomatkaa
Kysy pois!

 

 

Ota yhteyttä