Opiskelijakortti opintomatkalle

ISIC-kortti on kansainvälinen opiskelijakortti
ISIC on UNESCOn tunnustama ja tukema, maailman ainoa kansainvälisesti hyväksytty opiskelijatodistus. ISIC-opiskelijakortilla saa nyt jo yli 150 000 opiskelijaetua ja -alennusta ympäri maailman, yli 130 maassa.


ISIC-kortilla opiskelijat saavat etuja kahviloista, ravintoloista, baareista, museoiden, gallerioiden ja nähtävyyksien pääsylipuista, ostoksista ja vaikka mistä. Opiskelijaetuja tulee jatkuvasti lisää, joten kortti maksaa nopeasti itsensä takaisin – ja tietenkin korttia voi käyttää opiskelija-alennuksiin ja -etuihin myös opintomatkan jälkeen! Kysy ISIC-kortin ryhmätilauksesta. 

Opettajien alennukset maailmalla takaa ITIC – International Teacher Identity Card. Lue lisää ja hanki omasi täältä!

Kaikille opintoryhmäläisille ISIC-kortti kaupan päälle

Kun ostat ryhmämatkasi meiltä, tarjoamme kaikille ryhmän opiskelijoille ISIC-kortit. Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on ulottuvillasi 150 000 paikan opiskelija-alennukset!

Näiden etujen joukossa on muun muassa tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa!

Haluatko kansainväliset opiskelijakortit mukaan matkalle?
Hanki ISIC-kortti
Ota yhteyttä