Valmismatkat

Valmismatka - Pakettimatka
Valmismatka, pakettimatka, ei ole synonyymi sukat sandaaleissa tallustavalle, neonkeltaista viiriä seuraavalle seuramatkaporukalle. Valmismatka on yksinkertaisesti matkakokonaisuus, joka on paketoitu ryhmällesi sopivalla tavalla ja siihen voi kuulua juuri niin monta osaa kuin itse haluatte. Sana 'valmismatka' tarkoittaa lakisääteistä turvaa ja suojaa niin rahoillesi kuin suunnitelmillesi.

Valmismtkasi voi näyttää ihan miltä vain. Sinun matkasi. Sinun valintasi. 

Mitä on valmismatka?

Valmismatka on yhtä lailla juuri sinulle räätälöity matka kuin mikä tahansa sinun itsesi kokoon kasaama matka. Reissun nimenä 'valmismatka' vain tarkoittaa, että olet ostanut ne sinulle sopivat räätälöidyt osat yhdestä paikkaa. Valmismatka tarkoittaa myös, että matkajärjestäjä on tällöin vastuussa muun muassa siitä, että nämä osaset sopivat aikataulullisesti toisiinsa. 

Valmismatka-sana on tärkeä lain edessä. Kun ostat vähintään lennot ja majoituksen meiltä yhtenä pakettina, yhdellä hinnalla, kyse on valmismatkasta, ja olet oikeutettu matkanjärjestäjän apuun, jos matkalla sattuu vahinkoja tai koette ettette saa teille luvattua palvelua paikan päällä. 

Valmismatkan edut?

Ei ole mitään väliä, minkälaiselle matkalle olet (yksin tai) ryhmäsi kanssa lähdössä. Kyseessä voi olla ranta- tai kaupunkiloma, vaellus-, sukellus- tai surffausreissu, kielikurssi, kuntoiluloma, opintomatka, leirikoulu, luokkaretki, joku näiden yhdistelmä, tai ihan mikä muu matka tahansa. Me olemme suunnitellut jotakuinkin kaikenlaisia matkoja, joten neuvomme aina kokemuksella. Kun varaat matkan osat yhdestä paikkaa:

  • Saat henkilökohtaista palvelua ja täysin tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden.
  • Käytössäsi on jo valmiiksi neuvotellut diilit kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Osa opintovierailukohteista on yksityiseltä matkanjärjestäjältä kokonaan tavoittamattomissa, joten helppouden ja hyvien hintojen lisäksi saat vaihtoehtoja, joista et muutoin edes tietäisi
  • Oikeus matkanjärjestäjän apuun ongelmatilanteissa.
  • Luonnonolojen koitellessa saatat joutua muuttamaan suunnitelmia lennossa. Tällöin saat aina avun: me tiedämme vaihtoehdot, joten pystymme nopeasti ehdottamaan vaihtoehtoista ohjelmaa tai matkustusreittiä
  • Sinulla on parempi käsitys budjetista. Kun tiedät kulut etukäteen, pystyt varautumaan paremmin ja vältyt yllätyksiltä. Ja kun hoidat maksut etukäteen, sinun ei tarvitse kantaa isoja rahasummia mukanasi.
  • Muutos- ja peruutusoikeus. Mahdollisista peruutuskuluistakin saat rahasi takaisin, jos sinulla on matkavakuutus. Lue tarkemmat ehdot

 

Opintomatkoissa, leirikouluissa ja muissa ryhmämatkoissa, joissa toimit matkajohtajana, sinulla on varmasti jo muutoinkin aivan tarpeeksi tekemistä. Ota siis yhteyttä ja siirrä suunnitteluvastuu ja käytännön matkajärjestelyt meille. 

Suunnitteletko matkaa?
Kysy apua

 

Ota yhteyttä