Säästä aikaa ja rahaa opintomatkajärjestelyissä

Säästä aikaa ja rahaa opintomatkajärjestelyissä
Opinto- ja muiden ryhmämatkojen järjestäminen ei aina ole yhtä suoraviivaista kuin oman lomamatkan suunnittelu ja varaaminen. KILROYn rautaisen ammattitaidon lisäksi tarjoamme kaikille ryhmän opiskelijoille myös ISIC-opiskelijakortin kaupan päälle!

 

Ryhmämatkan järjestelyssä tulee ottaa huomioon useita asioita. 

  • Varaat lento- ja junalippuja sekä majoitusta monelle henkilölle yhtä aikaa, yrität saada kaikki mahtumaan samalle lennolle ja samaan hotelliin.
  • Käsittelet isoja rahasummia.
  • Opinto- ja ryhmämatkat ovat enemmän kuin paikalla pääsy ja majoittuminen; matkalta vaaditaan kunnon sisältöä, järkevää ajankäyttöä, toimivia yhteyksiä, uusia kokemuksia, onnistuneita hetkiä ja hyviä muistoja.
  • Matkan järjestely on aikaavievää ja vaatii resursseja, jotka ovat pois muusta tekemisestä.
  • Usein aikataulut ovat tiukkoja, joten kuljetuksissa ja muissa matkanjärjestelyissä ei ole varaa virheisiin.
  • Perillä voi aina sattua ja tapahtua ja voit joutua improvisoimaan lennosta. Tällöin järjestelyapu kaupunkia tuntevalta matka-asiantuntijalta on paikallaan: saat neuvot ja järjestelyt kätevästi myös silloin, kun joudut muutamaan suunnitelmia.

Kaiken kaikkiaan erilaisten ryhmämatkojen järjestely vie aikaa, vaatii valmisteluja ja saattaa tuntua hallitsemattomalta joukolta epävarmuustekijöitä. Mutta juuri siksi KILROYn asiantuntijat ovat auttamassa ja neuvomassa. KILROYn opinto- ja ryhmämatkapaketit ovat kokonaisuuksia, jotka sisältävät kaiken tarvitsemasi onnistuneen matkan järjestämiseksi. Älä anna opintomatkan järjestelyjen säikäyttää, vaan lähde rohkeasti matkaan – opintomatka on antoisa kokemus!

Lento- ja majoitusvarauksien lisäksi saat tietoa kohdekaupungin retkimahdollisuuksista, julkisesta liikenteestä, ruokapaikoista, kulttuurinähtävyyksistä ja tietenkin opintovierailuista. Saat arvokkaita neuvoja esimerkiksi aikataulutuksesta ja ryhmäkoon huomioimisesta matkaohjelman suunnittelussa.Autamme kaikissa järjestelyissä ja teemme varaukset, jotta sinä voit tiedon etsimisen sijaan tehdä valintoja, jotka sopivat parhaiten suunnittelemallesi opinto- tai muulle ryhmämatkalle. 

KILROYn asiantuntijoilla on pitkä kokemus opinto- ja muista ryhmämatkajärjestelyistä sekä henkilökohtaisesti myös monesta matkakohteesta, joten saat varmasti arvokasta ja ammattimaista apua matkajärjestelyihisi.     

KILROYlla on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto ympäri maailman, minkä ansiosta voit suunnitella matkasi joustavasti niin lentojen kuin hostellien ja hotellienkin osalta ja saat suunnitelmillesi aina kilpailukykyiset hinnat.  

With an ISIC you get access to youth & student ticketsKaikille opintoryhmäläisille ISIC-kortti kaupan päälle

Kun ostat ryhmämatkasi KILROYlta, tarjoamme kaikille ryhmän opiskelijoille ISIC-kortit. Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on ulottuvillasi 125000 paikan opiskelija-alennukset!

Näiden etujen joukossa on muun muassa tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta tai muusta ryhmämatkasta
Pyydä tarjous

  

Ota yhteyttä