Lontoo - Jennin opintomatka

Lontoo - Jennin opintomatka
Kansainvälinen metropoli, suurkaupungin syke, loputon kulttuuritarjonta - Lontoo on opintomatkakohteena nappivalinta! Nähtävää riittää ja reissu sujuu myös ryhmän kanssa. Räätälöimme ryhmämatkan Lontooseen toiveiden mukaan, ovathan mahdollisuudet tässä kohteessa miltei loputtomat!

Ryhmämatkojemme ekspertti Jenni otti suunnaksi Lontoon ja kävi testaamassa mitä kaupungilla on opintomatkakohteena tarjota. Lue alta Jennin kokemus ja kurkkaa matkan kuvamateriaalia KILROYn Instagramista!

Opintomatka Englantiin: Lontoon majoitus

Lontoon opintomatkamme kesto oli 5 päivää ja yövyimme matkallamme Hyde Parkin vieressä sijaitsevassa Columbia hotellissa. Matkalla tutustuimme moniin tarjoamiimme hotelli- ja hostellimajoituksiin. Laaduntarkkailun lisäksi majoituksiin tutustuminen antaa oivallisen mahdollisuuden nähdä paikan päällä kuinka eri hotellit soveltuvat erilaisille ja eri-ikäisille ryhmille. Olen ollut itse Lontoossa opintomatkalla myös vuonna 2013 ja oli mukava huomata, että monet tarjoamamme hotellit ovat uudistaneet tilojaan.

Lontoo - Jennin opintomatka

Suurin osa Lontoossa tarjoamistamme majoituksista sijaitsee Hyde Parkin läheisyydessä, sen hyvien kulkuyhteyksien vuoksi. Lontoo on kuitenkin niin valtava, että julkisilla liikkumiselta ei voi välttyä ja myös muilta alueilta voi löytyä nappimajapaikkoja! Kävimme myös hieman keskustan ulkopuolella (kuitenkin zone 2:lla) katsastamassa hotellipaikkoja, mitä voi tulevaisuudessa suositella erityisestikin nuoremmille opiskelijoille. 

Lontoossa opintomatkalla oiva tapa kulkea paikasta toiseen on hypätä bussiin, koska siten samalla kertaa näkee kaupunkia. Bussilla matkustaminen voi kuitenkin olla etenkin ruuhka-aikaan erittäin hidasta ja totesimmekin matkamme aikana, että kiireessä kannattavampi vaihtoehto on ehdottomasti metro. 

Lontoon nähtävyydet opintomatkalla

Perinteisten nähtävyyksien lisäksi voin suositella ryhmille myös muuta ohjelmaa Lontoossa. Yksi opintomatkalla vierailemistamme kohteista oli Shakespeare´s Globe -teatteri, jossa pääsimme oppaan avulla tutustumaan teatteriin ja kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita mm. Shakespearen elämästä. Upea teatteri sopii erinomaisesti osaksi opintomatkaa esimerkiksi historiasta tai teatterimaailmasta kiinnostuneille ryhmille.

Kävimme opintomatkallamme myös Chelsea Football Club –stadionilla kurkkaamassa stadionin kulissien taakse. Kierroksella pääsee muun muassa vierailemaan jalkapalloilijoiden pukuhuoneessa ja istumaan itse tiedostushuoneen pöydän takana. Stadion vierailulla pystyy hyvin kuvittelemaan, millainen tunnelma on kun valtava stadion täyttyy jalkapallofaneista varsinaisen pelin aikana. Vierailimme myös Fuller’sin panimolla yhtenä päivänä, jossa pääsimme tutustumaan oluen teon ihmeelliseen maailmaan maistiaisia unohtamatta.

Lontoon matkavinkki

Lontoon ollessa lempikaupunkini Euroopassa, olen käynyt siellä useaan otteeseen ja kaupunki on minulle entuudestaan erittäin tuttu. Silti sieltä löytyy joka kerta jotain uutta ja tällä opintomatkallamme ehdoton suosikkini oli Jack The Ripper -kävelykierros, joka antoi minulle aivan uuden kuvan kaupungista.

Kierroksella kävellään Itä-Lontoon katuja ja kuullaan loistavan oppaan vetämänä Jack The Ripperin hurjista sarjamurhista, jotka tapahtuivat Lontoossa vuonna 1888. Kierros ei itsessään ole pelottava, vaikka kierros pohjautuukin hirvittäviin tapahtumiin. Jack The Ripperin tarina on kiehtovaa kuunneltavaa ja alue, jolla kierroksella kävellään on mystinen, mutta kuitenkin nykyään rauhallinen. Tämä kierros antoi todella mielenkiintoisen lisän Lontoon kaupunkikuvaani. Voin ehdottomasti suositella kyseistä kierrosta niin opiskelijoille kuin aikuisryhmillekin!

Lontoossa opintomatkaan voi yhdistää monenlaisia
kiinnostuksenkohteita ja rakentaa niistä juuri sopivan yhdistelmän!

Kiinnostaako opintomatkat Lontooseen?
Lue lisää kohteesta
Ota yhteyttä