Opintomatka New Yorkiin

Opintovierailut New Yorkissa

Opintovierailut New Yorkissa - Opintomatka New Yorkiin
KILROY auttaa, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja New Yorkissa ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. KILROYn ryhmämatkojen asiantuntijat antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä.


Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten. Kokemuksien ja luomiemme verkostojen avulla osaamme neuvoa sinua. Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat. Räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon. 

Vaihtoehtoja on paljon: YK-päärakennus, Rockefeller-keskus, amish-yhteisö, Ellis Island, Central Park, Broadway jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Lataa sivun lopusta lista opintovierailuvaihtoehdoista New Yorkissa. 

Tässä muutamia esimerkkejä, ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 


Opintontovierailu New Yorkissa – Macy´s -tavaratalo

Maailman suurin tavaratalo tarjoaa koululaisryhmille mahdollisuuden opintovierailuun. ”Fun, fact & tour” periaatteella käydään lävitse Macy’s-tavaratalon historian kohokohdat. Saatte tietoa yhtiön tavarakonseptista, markkinoinnista sekä imagosta. Vaatimaton liiketoiminta sai alkunsa 1858 paisuen tämän hetkiseen 186 000m² myyntipinta-alaan.

Opintontovierailu New Yorkissa – City Sampler

Retkellä tutustutaan Manhattanin alueeseen. Kierros kestää noin neljä tuntia ja matka alkaa pienellä kävelyretkellä Lincoln Centerin lähistöllä, josta jatketaan Times Squarelle, Rockefeller Centerille, Radio City Music Hallille ja 5th Avenuelle. Seuraavana ovat vuorossa YK:n päämaja, Chrysler-rakennus ja Empire State Building. Matka jatkuu edelleen Battery Parkiin, josta näkymä Vapaudenpatsaalle. Eksotiikkaa retkelle antavat Chinatown ja Little Italy. Paluumatkalla Turtle Bayn kautta tarjoutuu hieno tilaisuus nähdä Manhattan hieman eri näkökulmasta.

NEXT STOP New York
Lataa

 

Ota yhteyttä