Opintomatka Miamiin

Opintomatka Miamiin - Miami beach
 

Opintomatkat Miamiin

Miami on yksi USA:n suurimmista turistikaupungeista ja viime vuosina myös sen suosio opintomatkakohteena on noussut. Eikä ihme, sillä Miamiin on hyvät lentoyhteydet, paikallinen sää on loistava ja kaupungilla on tarjota lähes loputtomasti opintovierailukohteita. Opintomatkalla Miamiin puitteet ovat kunnossa!

Opintomatka Miamiin

Miamin rantaelämä on kuuluisaa, mutta kaupungilla on tarjota myös maailmankuulua taidetta: pastellin väreissä hehkuva Art Deco -kaupunginosa ja lukuisat pienet taidegalleriat kertovat omaa tarinaansa Miamin historiasta, ilmapiiristä ja kulttuurista.

Tekemistä ja nähtävää opintomatkalla Miamissa

Miamia voisi kuvata New Yorkin aurinkoiseksi vastineeksi. Kuuluisasta rantaelämästä huolimatta Miami on metropoli, todellinen urbaanielämän keskus, jossa asuu n. 5,5 ihmistä. Kaupunki houkuttelee isoja, kansainvälisiä yrityksiä sekä työntekijöitä kaikkialta maailmasta. Karibian läheisyys näkyy ja kuuluu katukuvassa: Miamissa puhutaan paljon espanjaa.

Miamin rantaelämä ei rajoitu ainoastaan rannalla makoiluun ja meressä kastautumiseen. Rantakahvilat ja -bulevardit sekä katutaiteilijat ja katumuoti kuuluvat keskeisesti Miamin olemukseen. Miamissa ihmiset yhdistävät urbaania liikemaailmaa ja kovaa työntekoa rentoon rantaelämään, mikä tarkoittaa että Miamin opintomatkoihin on helppo räätälöidä todella monipuolisia vierailuja ja aktiviteetteja.

Opintomatkalla Miamiin ryhmälläsi on mahdollisuus vierailla myös yhdessä maailman parhaista eläintarhoista, eloisassa Pikku-Havannassa ja vaikuttavalla Everglades-rämealueella. Maimissa kohtaavat luonto, kulttuuri, rantaelämä ja miljoonakaupungin syke. 

Heräsikö mielenkiinto? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää, ja pääset suunnitelmissasi eteenpäin!

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Miamiin
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä