Hostelling International - Chicago (B)

Hostelling International Chicago
Chicagon Hostelling International sijaitsee kätevästi kävelymatkan päässä Art Institute -taidemuseolla (10 min), Fieldin luonnonhistoriallisessa museolta (20 min) ja Shedd-akvaariolta (20 min).

Hostelling International on malliesimerkki modernista hostellista, jossa on paljon yhteisiä tiloja, joissa tavata muita reissaajia ja kokoontua oman porukan kesken. 

Hostellilla on keittiö asiakkaiden käytössä sekä oma aamiashuone buffet-aamiaisen tarjoilua varten. Lisäksi hostellin yhteydessä toimii kahvila. Yhteiseen ajanviettoon on tarjolla myös biljardi- ja pingispöytiä, tietokoneita, lounge-alueita ja kokoushuoneita. Hostelling Internationalista löytyy myös, amerikkalaiseen tapaan, välipala-automaatteja.

Niin yhteisissä tiloissa kuin huoneissakin on asiakkaille ilmainen WiFi-yhteys. 

Ryhmät majoittuvat 6–8 hengen (kerrossängyt) huoneisiin, joissa on omat säilytyslokerot matkatavaroille. Jokaisessa sängyssä on oma valo, mikä helpottaa kummasti elämää, kun ryhmäläiset haluavat mennä nukkumaan eri aikoina. Kussakin huoneessa on oma kylpyhuone. 

Hostelling Internationalissa on mahdollista majoittua huoneiden lisäksi myös omiin huoneistoihin. Huoneistossa on 4 makuuhuonetta, joissa kussakin majoittuu maksimissaan 3 henkeä (kerrosänky: parisängyn levyinen alasänky ja kapea, yhden nukuttava yläsänky). Jokaisessa makuuhuoneessa on oma kylpyhuone. Huoneilla on yhteinen keittiö, jonka varusteluihin kuuluu uuni, jääkaappi ja pieni pakastin. Keittiön lisäksi huoneilla on yhteinen olo/ruokailuhuone (ei tuoleja kaikille 12:sta).

Osa huoneistoista on yhteydessä toisiinsa.

Tarjous opintomatkasta Chicagoon?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä