Meksiko

Opintomatka Meksikossa - värejä, kulttuuria ja tunnelmaa!
 

Opintomatkat Meksikoon

Suunnittelemassa opintomatkaa? Kaipaatko vinkkejä matkakohteesta ja apuja suunnitteluun? Miten olisi Meksiko? Meksikon värikäs ja monipuolinen kulttuuri sekä kiehtova historia tekevät siitä oivan matkakohteen. Erityisesti pääkaupunki Mexico City tarjoaa ryhmämatkoille kaiken, mitä voit vain toivoa.

Opintomatka Meksikoon! 

Jos päädyt kohdevalinnassa Meksikoon, ryhmälläsi on todellenin seikkailu edessään! Saavutte upeaan kaupunkivilinään, joka häikäisee ja valloittaa kokeneenkin reissaajan. Meksikolla on tarjota täydellinen yhdistelmä historiaa, kulttuuria ja uskomatontoa luontoa, mikä tekee siitä, yhdessä eloisan ja iloisen räsikyvän ilmapiirin kanssa, ihanteellisen kohteen opintomatkalle.   

Mitä odottaa Meksikon opintomatkalta?

Meksikon upeat hiekkarannat, turkoosina hehkuva meri, mieleenpainuvat ravintolat, vilkas yöelämä ja vehreä viidakko ovat vain alkusoittoa Meksikon tarjonnasta. Opintomatka Meksikoon on täynnä kokemuksia ja elämyksiä, joista ammentaa vielä pitkään kotiinpaluunkin jälkeen.

Meksiko on iso maa, joka kuuluu sekä lauhkean että trooppisen ilmaston vyöhykkeille. Maalla on yli 10000 kilometriä rantaviivaa, valtava lähes 20 miljoonan asukkaan pääkaupunki metropolitan-alueineen sekä lukuisia pieniä puebloja kaikkialla. Meksiko ei todellakaan jätä ketään kylmäksi! 

Opintomatkat Meksikossa

 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Meksikoon
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä