Kuuba

Opintomatka Kuubassa - Värikäs katukuva on osa Kuuba-kokemusta
 

Opintomatkat Kuubaan

Vaikka Kuuba ei ole iso maa, on sen maine maailmanlaajuinen. Maan kokoon nähden tiedämme hämmentävän paljon tästä pienestä saarivaltiosta, mutta Kuuballa on tarjota tarinoita vaikka kuinka paljon lisää!

Opintomatka Kuubaan

Che Guevara, vanhat amerikanraudat, rytmikäs musiikki ja vanhat miehet pelaamassa kadulla dominoa sikarit suupielissään – tästä alkaa todellinen Kuuban seikkailu. 

Kuuba kulkee omia polkujaan, valtavirtaa vastaan. Sen karu kauneus ja mielenkiintoinen kulttuuri sekä ihmisten ainutlaatuinen mentaliteetti kumpuavat maan monivivahteisesta historiasta, ja tähän kaikkeen pääsette tutustumaan opintomatkalla Kuubaan.

Opintomatka Kuubaan ei ehkä ole se kaikkein helpoin, mutta on ehdottomasti vaivan arvoinen. Tarvitset passin, rahojen ja kunnon rinkan lisäksi joustavuutta, luovuutta, huumoria, kärsivällisyyttä ja annoksen seikkailuhenkeä. Espanjan kielitaito ei ole ehdoton vaatimus, mutta huomaat paikan päällä nopeasti sen kätevyyden. Opintomatka Kuubaan on mieltäavartava kokemus ja mahdollisuus matkustaa pintaa syvemmällä. 

Opintomatkat Kuubassa:

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Kuubaan
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä