Venäjä

Opintomatka Venäjälle - Vieraile Moskovassa
 

Opintomatkat Venäjälle

Venäjä on vastakohtien maa. Maasta löytyy uskomattomia rikkauksia, mutta samalla sanoinkuvailematonta köyhyyttä; historia on esitellyt tyranneja, mutta myös uraauurtavia ajattelijoita, taiteilijoita ja tiedemiehiä sekä huippu-urheilijoita; Venäjältä löytyy arkkitehtuurisia mestariteoksia sekä teollisuusajan rumiluksia. Venäjä on täydellinen paikka opintomatkalle!

Opintomatka Venäjälle

Venäjältä löytyy vaihtelevaa maisemaa moderneista kaupungeista jäisille tundrille, hiekkarannoilta havumetsiin ja mystisistä järvimaisemista lumihuippuisiin vuoristonäkymiin. Huikeiden ympäristöpuitteiden lisäksi Venäjällä on laaja tarjonta myös opintomatkalaisia ajatellen: kaupunkien kulttuuritarjonta, vanhat linnoitukset, ylelliset linnat ja palatsit, historia sekä erityinen ruokakulttuuri. 

Opintomatka Venäjälle on hyvä aloittaa isoista kaupungeista, esimerkiksi Pietarista tai Moskovasta. Pietari on kätevästi junamatkana päässä ja täynnä monipuolista tarjontaa erilaisille ryhmämatkoille. 

Kun olet suunnittelemassa opinto- tai muuta ryhmämatkaa Venäjälle, autamme sinua kaikin tavoin, jotta matkalle asettamasi tavoitteet kohtaavat budjettinne kanssa. Kerromme vaihtoehdoista ja annamme suosituksia; räätälöimme yhdessä kanssasi parhaan mahdollisen opintonmatkan. Varmistamme aina, että

  • matka vastaa kokonaisuudessaan ryhmän toiveita
  • kuljetus- ja majoitusvaihtoehdot ovat budjettinne mukaisia
  • matkaan kuuluu vierailukohteita, jotka vastaavat ryhmänne akateemisia ja/tai ammatillisia mielenkiinnonkohteita
  • saat matkajohtajana tarvitsemasi tuen ja avun; säästät aikaa ja vaivaa ennen matkaa ja pystyt itsekin nauttimaan matkasta paikan päällä
  • vastaamme myös niihin kysymyksiin, joita et välttämättä huomaa kysyä. 

Opintomatkat Venäjälle

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Venäjälle
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä