Tanska

Lähde opintomatkalle Tanskaan ja vieraile Frederiksborgin linnassa Hillerødessa
 

Opintomatkat Tanskaan

Tanska on helppo ja hyvä kohde opintomatkoille ja muille ryhmämatkoille. Lyhyt etäisyys tarkoittaa myös suhteellisen edullisia lentoja, mikä puolestaan jättää budjettia retkiin ja opintovierailuihin.

Opintomatka Tanskaan

Erilaisten ryhmämatkojen, esim. opintomatkojen, suunnittelu Tanskaan on helppoa: voimme räätälöidä täydellisen yhdistelmän aktiviteetteja ja akateemisia ja ammatillisia vierailuja. Tanskalla on mielenkiintoinen historia ja rikas kulttuuriperintö, johon lukeutuu mm.  H.C. Andersen.

Tanskan julkinen liikenne toimii hyvin ja luotettavasti, mikä mahdollistaa monenlaiset matkat maan sisällä. Kööpenhamina on Tanskan keskus, eloisa kaupunki ja oiva kohde opintovierailuille ja kulttuuriaktiviteeteille. Vieraile Tivolissa, värikkäiden talojen reunustamassa uudessa satamassa, Christianborg-linnassa, Rundetårnissa (pyöreä torni) ja lukuisissa hienoissa museoissa.

Autamme sinua suunnittelussa, järjestelyissä ja varauksissa, jotta opintomatkastanne Tanskaan tulee ikuimuistoinen. Varmistamme aina, että

  • opintomatka vastaa kokonaisuudessaan ryhmän toiveita
  • kuljetus- ja majoitusvaihtoehdot ovat budjettinne mukaisia
  • matkaan kuuluu vierailukohteita, jotka vastaavat ryhmänne akateemisia ja/tai ammatillisia mielenkiinnonkohteita
  • saat matkajohtajana tarvitsemasi tuen ja avun; säästät aikaa ja vaivaa ennen matkaa ja pystyt itsekin nauttimaan matkasta paikan päällä
  • vastaamme myös niihin kysymyksiin, joita et välttämättä huomaa kysyä. 

Opintomatkat Tanskaan: 


Valmiina opintomatkalle Tanskaan? Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään!

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Tanskaan
Pyydä tarjous

Ota yhteyttä