Hostel A Plus (B)

Hotel A Plus
Nuorisohostelli A Plus sijaitsee Prahan ydinkeskustassa lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Erinomainen sijainti tekee tästä mainion vaihtoehdon ryhmille.

Rakennuksessa on 240 vuodepaikkaa ja se jakaantuu kahteen osaan: usean hengen hostellihuoneisiin, joissa suihku- ja wc-tilat ovat käytävillä, sekä siisteihin kolmen tähden hotellihuoneisiin, joissa kussakin on oma kylpyhuone huoneen yhteydessä.

Vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vastaanoton yhteydestä löytyvät tallelokerot, valuutanvaihto sekä mahdollisuus ostaa juomia ja pikkusuolaisia. Aulassa on lisäksi mahdollisuus käyttää hotellin tietokoneita ja internetyhteyttä (pieni maksu).

Hotellin aamiaishuoneessa tarjoillaan buffet-aamiainen. Aamiaishuoneen yhteydessä on baari. Hostellissa on mahdollista saada lisämaksusta myös puolihoito. Matkatavaroiden säilytystilat ovat rajalliset ennen ja jälkeen huoneenluovutuksen. Pyyhkeet eivät sisälly hintaan, joten ryhmien on hyvä tuoda ne mukanaan.

HUOM! Hostelli perii sisäänkirjautumisen yhteydessä takuumaksun, joka maksetaan takaisin, jos hostellille ei ole aiheutettu vahinkoa. 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Prahaan
Ota yhteyttä KILROYhin

 

Ota yhteyttä