Opintomatka Lochgoilheadiin

Majoitus Lochgoilhead-keskuksessa

Majoitus Lochgoilhead-asuntolassa

Lochgoilhead-keskuksessa on tilaa jopa 150 vieraalle, jotka majoittuvat vaihtoehtoisesti joko budjettivaihtoehdon asuntolassa tai astetta yksityisemmissä mökeissä.

Asuntolamajoitus

Keskuksessa on 4 budjettivaihtoehdon asuntolaa, joista kukin majoittaa 22–24 leiriläistä. Asuntolat on jaettu huoneisiin, niin että yhdessä huoneessa on enimmillään 5 kerrossänkyä ja erillinen huone opettajalle/ryhmäjohtajalle. Kussakin asuntolassa on vessa. Suihkut (erikseen naisille ja miehille) ovat erillisessä rakennuksessa.

Mökkimajoitus

Mökkimajoitus on suosittu vaihtoehto, joka tarjoaa asuntolaa hieman enemmän yksityisyyttä. Mökit on jaettu huoneisiin, niin että kussakin huoneessa on joko 2 erillistä sänkyä tai 2 kerrossänkyä; yhteensä yhdessä mökissä yöpyy 12–16 leiriläistä. Opettajille/ryhmäjohtajille on varattu erilliset huoneet. Jokaisessa huoneessa on pesuallas. 

Mökit soveltuvat myös pyörätuolissa liikkuville leiriläisille.

Ruokailu ja muut palvelut

Lochgoilhead-keskuksessa tarjoillaan ruokaa kolmesti päivässä yhteisessä ruokasalissa. Ruoka valmistetaan paikan päällä, ja aterioissa voidaan ottaa huomioon myös leiriläisten erikoisruokavaliot (ilmoitettava ja sovittava etukäteen). Ravintolasta on mahdollista myös saada mukaan pakattuja lounaita päiväretkille. 

Keskuksessa on WiFi-yhteys ja makeisautomaatteja leiriläisten käytössä. Keskuksessa on myös matkamuistokauppa. Voit myös varata ryhmällesi luokkahuonetiloja (3 kpl). Luokkahuoneissa on perus IT-välineet sekä tussitaulut. 

 

Kysyttävää majoituksesta Lochgoilheadissa? Tai ihan jotain muuta? Ota yhteyttä ryhmämatkojemme asiantuntijoihin, kerro toiveistasi tai huolenaiheistasi, niin laitetaan yhdessä suunnittelu käyntiin!

Hintatietoja leirikoulusta Lochgoilhead-keskukseen?
Pyydä tarjous

Ota yhteyttä