Skotlanti

Opintomatka Skotlantiin - Vieraile Edinburgin linnassa
 

Opintomatkat Skotlantiin

Skottilainen kansanviisaus sanoo "guid gear comes in sma 'Bouk" - hyvät asiat tulevat pienissä paketeissa. Huolimatta siitä, että Skotlanti on pieni kooltaan, se tarjoaa valtavasti nähtävää ja koettavaa. Tiivis matkapaketti helpottaa niin ikään ryhmän kanssa liikkumista. Skotlannista löytyy vaihtoehtoja kaikille, jotka etsivät jännittäviä ja hauskoja hetkiä opintomatkalleen!

Opintomatka Skotlantiin

Skotlanti on historiallinen ja kiehtova. Sen karun jylhät ja kauniit vuorimaiset ja ylängöt, dramaattiset kallionkielekkeet ja rannikkoa piiskaava meri luovat vahvoja tunnelmia. Skotlanti on erinomainen kohde luonnossa viihtyvälle - pakkaa mukaan vaelluskengät! 

Opintomatkalla Skotlannissa pääsette tutustumaan Skotlannin myrskyisään historiaan ja mielenkiintoiseen genealogiaan, mahtipontisiin linnoihin ja maalaispubeihin sekä lukuisiin nähtävyyksiin ja henkeäsalpaaviin maisemiin.

Opintovierailut ja hyvin suunniteltu kokonaisuus tekevät matkastanne erityisen; opintomatka Skotlannissa on enemmän kuin vain käynti ulkomailla.

Autamme sinua suunnittelussa, järjestelyissä ja varauksissa, jotta opintomatkastanne Skotlantiin tulee ikuimuistoinen ja saatte siitä maksimaalisen hyödyn tavoitteidenne mukaisesti.

KILROY järjestää opintovierailuja 

  • Skotlannin parlamentti
  • Scottish Whisky Heritage Centre
  • Kaivosmuseo

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja matkan tavoitteistasi, niin räätälöimme opintomatkanne niiden mukaisesti. 

  

Opintomatkat Skotlannissa:


Valmiina opintomatkalle Skotlantiin? Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään! 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Skotlantiin
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä