Opintomatka Müncheniin

Opintovierailut Münchenissä

Opintovierailut Münchenissä - Opintomatkat Müncheniin
Järjestämme kaikenlaisia opintovierailuja Münchenissä ja sen lähialueilla. Kerro meille opintomatkanne tavoitteista ja toiveista opintovierailujen osalta, niin autamme räätälöimään sopivan paketin ryhmällenne. Tässä vain muutamia esimerkkejä opinvierailuista Münchenissä, mutta mahdollisuuksia on lähes loputtomasti.


Audi Forum, Ingolstadt

Audi-keskus on mielenkiintoinen opintovierailukohde. Audi Forum sijaitsee hieman Münchenin ulkopuolella, läheisessä Ingolstadtin kaupungissa. Vierailijoilla on valittavaan 12 erilaista vierailukierrosta, joihin voitte yhdistää parituntisen "Production Compact" -kierroksen, jonka puitteissa pääsette tutustumaan suurimpaan osaan Audi Forumin eri osastoihin. 

BMW Welt

Baijeri tunnetaan BMW:n kotipaikkana, joten opintovierailu BMW Weltiin on hyvä lisä Münchenin opintomatkaan. Vierailun aikana pääsette tutustumaan teknologiaan autojen metallikuorien sisällä, ja pääsette tutustumaan autonvalimistuksen eri vaiheisiin.

Münchenin lentokenttä

Kiinnostaako ryhmäänne, mitä tapahtuu lentokentän kulissien takana? Miten rahti kulkee lentokentän läpi ja kuinka lentokoneita huolletaan? Lentokenttäkierroksella opitte, kuinka lentokenttää operoidaan ja kuinka se toimii kokonaisuutena. 

Herrmannsdorfer Landwerkstatten

Käykää vierailemassa "luomu-yhteisöön", Herrmannsdorfer Landwerkstatteniin. Tilalla pääsette tutustumaan maanviljely-, leipomo-, meijeri-, teuras- ja panimotoimintaan. Herrmannsdorfer Landwerkstatten pyrkii omavaraisuuteen. 

Dachau

Dachau oli alunperin ensimmäisen maailmansodan muonitustehdas, mutta 1933 tyhjät tehdasrakennukset muutettiin keskitysleiriksi, jonne sijoitettiin 5,000 vankia. Ajan myötä leiri jäi liian pieneksi ja vangit laitettiin rakentamaan toinen leiri Dachaun viereen: 30 parakkia, joissa kussakin tilaa 208 vangille. Toisen maailmansodan levittyä leiri alkoi pursua ja pahimmillaan kuhunkin parakkiin ahdattiin yli 1,600 vankia. 

Kestävän kehityksen projekteja & uusiutuvaa energiaa 

Meillä on lukuisia yhteistyökumppaneita ja kontakteja Münchenissä, joten pystymme helposti tarjoamaan vaihtoehtoja ja vinkkejä opintovierailuihin. Tiedämme hyvin, että opintomatka on enemmän kuin nähtävyyksien kiertämistä, joten ota rohkeasti yhteyttä eri teemojen tiimoilta. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Energiatehokkuus
  • Vedenpuhdistus
  • Tuulivoima
  • Geologia
  • Polttoaineet
  • Rakennusteknologia
  • Luonnonsuojelu

 

Lisäinfoa Münchenin opintoveirailuista?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä