Industriepalast Hostel (B)

Industriepalast Hostel
Industriepalast Hostel sijaitsee Friedrichshain alueella. Alueella on paljon kahviloita ja ravintoloita. Lähin metroasema on Warschauer Strasse.


Industriepalastissa on n. 400 sänkypaikkaa ja se soveltuu hyvin nuorisoryhmien majoittumiseen. Hostellin vastaanotto on auki ympäri vuorokauden ja vastaanottoon on mahdollista jättää arvotavaroita lukolliseen säilytykseen. Hostellissa on oma baari sekä aamiashuone, jossa tarjoillaan buffet-aamiainen. 

Oleskelutilassa on WiFi-yhteys ja samasta yhteisestä olohuoneesta löytyy myös pöytäjalkapallo, pingispöytä ja biljardipöytiä. Hostellissa on myös keittiö vieraiden käytössä (varausjärjestelmä). Opettajille on oma lounge-tila, jossa on mahdollisuus käyttää hostellin tietokonetta ja printata. Opettajien loungessa on ilmainen WiFi-yhteys.

Ryhmät majoittuvat 6–8 hengen huoneisiin, joissa on vesipiste. Suihkut ja vessat ovat käytävällä. Lisämaksusta on mahdollista majoittua huoneisiin, joissa on omat kylpyhuoneet. Pyyhkeet tulee tuoda mukanaan.

Hostellissa on myös esteettömiä huoneita pyörätuolilla liikkuville.


HUOM! Hostelli perii sisäänkirjautumisen yhteydessä takuumaksun, joka maksetaan takaisin, jos hostellille ei ole aiheutettu vahinkoa.

Berliinissä hotellit ja hostellit perivät turistiveroa. Vero maksetaan tavallisesti käteisellä, ja se on 5% majoitusyön hinnasta. Kysy tarkemmat tiedot turistiverosta ja mahdollisuudesta maksaa ne etukäteen käteisrumban välttämiseksi. 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Berliiniin
Ota yhteyttä KILROYhin

 

Ota yhteyttä