Hostel Plus Berlin (B)

Hostel Plus Berlin
Hostel Plus Berlin sijaitsee Spree-joen lähellä, Friedrichshainin alueella. Lähin U- ja S-bahn-asema, Warschauer Strasse, on vain sadan metrin päässä hostellilta.


Tällä hostellilla on tarjota paljon ominaisuuksia, joita harvoin löytyy hostelleista: uima-allas (sisällä), sauna ja patio. Hostellissa on lisäksi iso vastaanotto sohvineen ja lounge-alue, jossa WiFi ja mm. pöytäjalkapallo.

Aamiainen (buffet) tarjoillaan kotoisassa italialaisessa ravintolassa, josta voi myös tilata annoksia ilalliselle. Ravintola toimii myös kahvilana ja baarina ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia, mm. karaoke- ja elokuva-iltoja.

Ryhmät majoittuvat 4–6 hengen huoneissa, joissa kussakin on oma suihku ja wc. Huoneiden varustuksiin kuuluu myös hiustenkuivaaja. Pyyhkeet tuotava itse.  

HUOM! Hostelli perii sisäänkirjautumisen yhteydessä takuumaksun, joka maksetaan takaisin, jos hostellille ei ole aiheutettu vahinkoa. 

Berliinissä hotellit ja hostellit perivät turistiveroa. Vero maksetaan tavallisesti käteisellä, ja se on 5% majoitusyön hinnasta. Kysy tarkemmat tiedot turistiverosta ja mahdollisuudesta maksaa ne etukäteen käteisrumban välttämiseksi. 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Berliiniin
Ota yhteyttä KILROYhin

 

Ota yhteyttä