All in Hostel (B)

All in Hostel
All in Hostel on nuorisohostelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla aivan lähellä Alexanderplatzia, Museo-saarta ja Check-Point-Charlieta. Lähin metro on Frankfurter Tor (U).

Hostellin lähialueella on runsaasti kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Hostellin sisäänkäynti sisäpihalta.

Hostellissa on kaksi kerrosta, joista alemmassa avara vastaanottotila ja toisessa kerroksessa suuri oleskelutila, baari (avoinna iltaisin), peli- ja tv-tila sekä kokoontumishuone.

Hostellissa on matkatavaransäilytyshuone, internet-yhteys, pyöränvuokraus ja juoma-automaatteja. All in Hostellissa on lisäksi valvojille/opettajille oma oleskelutila. Buffet-aamiainen tarjoillaan aamiaishuoneessa, jota voi myös käyttää tapaamistilana.
Hostellista mahdollista ostaa ryhmille puoli- ja/tai täyshoito.

Ryhmät majoitetaan siisteihin ja valoisiin usean hengen huoneisiin. Suihku ja wc-tilat käytävällä. Lisämaksusta huoneita, joissa mukavuudet (suihku+wc). Kaikissa huoneissa vaatekaapit (mahdollisuus lukita, oma lukko tuotava mukana). Kokolattiamatto ja osassa huoneita kerrossängyt. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

HUOM! Berliinissä hotellit ja hostellit perivät turistiveroa. Vero maksetaan tavallisesti käteisellä, ja se on 5% majoitusyön hinnasta. Kysy tarkemmat tiedot turistiverosta ja mahdollisuudesta maksaa ne etukäteen käteisrumban välttämiseksi. 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Berliiniin
Ota yhteyttä KILROYhin

 

Ota yhteyttä