Opintomatka Berliiniin

Kielikurssit Berliinissä - Saksan kielikurssi

Kielikurssit Berliinissä - Saksan kielikurssi
Berliinissä kielikurssimme järjestetään yhteistyössä ANDA-kielikoulun kanssa. Kielikoulu sijaitsee Friedrichshain kaupunginosassa, vain reilun 5 minuutin kävelymatkan päässä Frankfurter Tor.

Kielikoulu Berliinissä

Friedrichshain on yksi Berliinin trendikkäimistä alueista, jossa on runsaasti kahviloita ja baareja. Alueella on myös muutamia vierailemisen arvoisia nähtävyykisä, kuten East Side Gallery, reilun kilometrin mittainen pala Berliinin muuria, jonka seinämässä komeilee taiteilijoiden teoksia.

Alueella on myös kuuluisa Boxhagener Platz, suosittu kirpputori, jonka ympäristö on täynnä ravintoloita ja kahviloita. Kirpputori on mielenkiintoinen katsaus paikallisten arkeen ja tietenkin myös hyvä paikka kielen harjoittelulle. 

Kielikoulussa on 10 luokkahuonetta. Kielikoulu tarjoaa opiskelijoille WiFi-yhteyden vapaaseen käyttöön ja koululla on aulatila, jossa haukata happea ja rentoutua oppituntien välissä. 

Saksan opiskelua opintomatkalla Berliinissä

Kaikki kielikurssien opettajat puhuvat saksaa äidinkielenään ja heillä on kaikilla asianmukainen tutkinto saksan opettamisesta ulkomaalaisille. Luokkakoko on max. 11 opiskelijaa. 

Valikoimassa on useita hostelleja, joita voimme suositella ja jonne pystymme tarjoamaan hyviä diilejä. Kielikoulua lähimmät ovat Plus Berlin, Industriepalast ja A&O Friedrichshain, jotka sijaitsevat kaikki alle 2km päässä kurssipaikasta.

Kielikurssi Berliinissä odottaa opiskelijoita!

Kielikurssi Berliinissä kuvina

 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta &
Ota yhteyttä & aloita suunnittelu!

 

Ota yhteyttä