Opintomatka Pariisiin

Opintovierailut Pariisissa

Opintovierailut Pariisissa - Opintomatka Pariisiin
KILROY auttaa, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja Pariisissa ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. KILROYn ryhmämatkojen asiantuntijat antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä.


Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten. Kokemuksien ja luomiemme verkostojen avulla osaamme neuvoa sinua. Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat. Räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon. 

Vaihtoehtoja on paljon: arvopaperipörssi, muotinäytöksiä, Curie-museo, samppanjan tuotanto, Louvre jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Lataa sivun lopusta lista opintovierailuvaihtoehdoista Pariisissa. 

Tässä muutamia esimerkkejä, ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 


Opintovierailu Pariisissa – Versailles

Aurinkokuninkaan mahtava linna Pariisista lounaaseen. Linnan nähtävyyksiä ovat mm. Marmoripiha, Ooppera ja kuninkaallinen kappeli. Linnaa ympäröi 100 hehtaarin puisto, jonka suunnitteli kuuluisa puutarha-arkkitehti Le Notre.

Opintovierailu Pariisissa – Parc de la Villette / Cite Des Sciences

Parc de la Villettessä on jättiläismäinen, maailman suurin tieteen ja teknologian museo ja planetaario, teknologian ja aistien näyttelyitä, elokuvateatteri, musiikkikeskus ja simulaattori-elokuvateatteri. Keskuksesta löytyy myös maailman suurin 360° valkokangas.

 

NEXT STOP Pariisi
Lataa
Ota yhteyttä