St Christopher's Inn Gare du Nord (C)

St Christopher's Inn Gare du Nord
St Christopher's Inn Gare du Nord on moderni ja viihtyisä hostelli aivan Pariisin keskustassa. Hostelli avasi ovensa vuonna 2013 ja sijaitsee vain 100 metriä kuuluisalta Gare du Nordin rautatieasemalta. Hostellilta on kävelymatka moniin mielenkiintoisiin kohteisiin kaupungissa sekä kätevä kulku monille metrolinjoille.

Hostellin vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Hostellissa on hissi ja yhteisiä tiloja yleiseen oleiluun. Kaikkialla hostellissa on WiFi-yhteys.

Buffet-aamiainen on tarjolla hostellin omassa ravintolassa, josta on myös saatavilla lounasta ja illallista. Hostellista löytyy myös kahvila, baari ja yökerho. Hostellista on myös mahdollisuus varata kokoustiloja ryhmän käyttöön.

Ryhmät majoittuvat 4–10 hengen huoneisiin, joissa ei ole omaa pesuhuonetta. Jaettu kylpyhuone suihkuilla ja vessoilla löytyy käytävältä. Petivaatteet kuuluvat majoitukseen, mutta pyyhkeet tulee tuoda itse mukanaan. Pyyhkeitä voi myös vuokrata pientä maksua vastaan hostellilta. 

Kaikki sängyt on varustettu verholla, jonka avulla saa hyvin yksityisyyttä. Sängyissä on myös oma lukuvalo ja USB-pistorasia elektroniikkalaitteiden latausta varten. Huoneissa on jokaista sänkyä kohden oma lukollinen säilytystila (tuo oma lukko mukana tai osta vastaanotosta).  

Hostelli veloittaa ryhmiä täysien huoneiden mukaisesti, vaikka jokin sänky jäisikin tyhjäksi. 

HUOM! Pariisin kaupungin majoituksesta maksettava turistivero ei sisälly hintoihin. Turistivero maksetaan erikseen hostellin vastaanottoon. Turistiveron määrä riippuu hotellin tasosta: St Christopher's Inn Gare du Nordissa vero on hieman alle euro per henkilö, per yö.  Ota yhteyttä ja kysy tarkemmat tiedot.

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Pariisiin
Ota yhteyttä KILROYhin
Ota yhteyttä