Residence Internationale (B)

Residence Internationale
Mukava nuorisokeskus, jossa 102 huonetta. Keskus sijaitsee 20–25 minuutin metromatkan päässä Pariisin keskustasta. Lähimmät metroasemat ovat Porte de Bagnolet ja Porte de Montreuil.

Hostellissa on ympärivuorokautinen vastaanotto, WiFi, hissi sekä kokoushuoneita. Keskuksessa tarjoillaan buffet-aamiainen. Ryhmien on myös mahdollista varata etukäteen lounas ja illallinen. Nuorisokeskuksella on myös oma puutarha.

Lähistöllä on hyvät urheilumahdollisuudet – jalkapallo-, tennis- ja rantalentiskenttä – joita pääsee käyttämään etukäteisvarauksella. Varaukset voi tehdä nuorisokeskuksen vastaanotossa.

Ryhmät majoitetaan tilaviin, 3–4 hengen valoisiin huoneisiin, joissa on oma suihku/wc, ilmastointi, televisio sekä puhelin. Nuorisokeskus soveltuu hyvin myös pyörätuolia käyttäville.


HUOM! Hostelli perii sisäänkirjautumisen yhteydessä takuumaksun. Takuumaksu palautetaan lähtiessä, mikäli hostellin sääntöjä on noudatettu eikä vahinkoa hotellille ole aiheutettu. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmat tiedot takuusummista ja muista käytännön asioista.

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Pariisiin
Ota yhteyttä KILROYhin
Ota yhteyttä