Opintomatka Pariisiin

Kielikurssit Pariisissa - Ranskan kielikurssi

Kielikurssit Pariisissa - Ranskan kielikurssi
Yhdistä Pariisin opintomatkaan kielikurssi paikallisessa kielikoulussa. Teemme yhteistyötä kielikoulun kanssa, joka sijaistee keskeisellä paikalla, Seinen rannalla, Pariisin 4. arrondissementillä lähellä Place de la Bastillen aukiota ja kävelymatkan päässä Notre Damelta.

Ranskan opiskelua Pariisissa

Ranskan opiskelulle ei paljon parempia puitteita voisi edes kuvitella: kielikurssi Pariisissa. Kun koko kaupunki on mahdollisuus oppia, harjoitella ja testata taitoja, ei oppiminen voisi edes olla monipuolisempaa. Oppituntien lisäksi oppilaat kuulevat ja käyttävät kieltä Pariisin kaduilla, museoissa, taidegallerioissa, kahviloissa ja ravintoloissa.  

Kielikoulu Pariisissa

FAYLI, French As You Like It, on arvostettu kielikoulu, joka räätälöi opetuksen sekä yksilöille että erikokoisille ryhmille. Koululla on 2 luokkahuonetta, joihin kumpaisenkiin mahtuu 35 oppilasta, sekä 7 luokkahuonetta, joihin jokaiseen mahtuu mukavasti 8 opiskelijaa.

Perinteisen luokkahuoneopetuksen rinnalla FAYLI tarjoaa oppitunteja kaupungilla – suosittu oppituntimuoto vie opiskelijat keskelle kaupunkia ja keskelle paikallista puhetta. Tässä opetusmuodossa opettaja vie pienryhmät (5–6 oppilasta) toreille, ostoksille, historiallisille monumenteille ja kulttuurisesti merkittäville paikoille harjoittelemaan kielitaitoa ja tutustumaan pariisilaiseen elämään.

Kaikki kielikoulun opettajat ovat kokeneita ammattilaisia ja pariisilaisia, joilla on tarjota opiskelijoille kielenopetuksen lisäksi paljon hyödyllistä kulttuurillista tietoa.  

Kielikoululla oppilaille tarjoillaan pientä välipalaa, kahvia ja teetä päivän aikana. Koululla on WiFi-yhteys sekä tietokoneita oppilaiden käyttöön.

Pariisin kielikurssi kuvina

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Vastaamme kaikkiin kielikurssiin liittyviin kysymyksiisi ja saat tietoa mm. majoituksista kielikoulun lähettyvillä. Neuvomme myös sopivien opintovierailukohteiden, ryhmille sopivien ravintoloiden ja julkisen liikenteen asioissa.

Pyydä ilmainen tarjous Pariisin kielikursseista
Kysy lisää

 

Ota yhteyttä