Opintomatka Nizzaan

Kielikurssit Nizzassa - Ranskan kielikurssi

Kielikurssit Nizzassa - Ranskan kielikurssi
Nizzassa ryhmän on mahdollista lisätä opintomatkaan kielikurssi. Järjestämme ranskan kielen kursseja yhteistyössä International Housen kanssa. Kielikoulu perustettiin 1984 ja se on siitä lähtien tarjonnut korkeatasoista kielen opetusta. Koulu sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä sekä rautatieasemalta että rantapromenadilta.

Kielikoulu Nizzassa

Nizzan kielikoulussa on 8 luokkahuonetta, jotka ovat kaikki varusteltu asianmukaisin laittein. Nöiden kahdeksan luokkahuoneen lisäksi koululla on myös kolme lisähuonetta lyhyen kävelymatkan päässä päärakennukselta. 

Kielikoulun aulassa on pieni kirjasto, tietokoneita, tv sekä paikallisia sanoma- ja aikakauslehtiä. Koululla on myös WiFi vapaassa käytössä.

Ranskan opiskelua opintomatkalla Nizzassa

Kaikki kielikurssien opettajat puhuvat ranskaa äidinkielenään, ja heillä on kaikilla yliopistotutkinto. Opettajat kouluttautuvat jatkuvasti, jotta heidän tieto- ja taitotasonsa vastaavat European Council for the Teaching of Foreign Languages -neuvoston asettamia standardeja.

Koulu tarjoaa ranskan kielikursseja ryhmäopetuksena. Voitte itse päättää ryhmän koon.  Kielikurssi Nizzassa odottaa opiskelijoita!

Kielikurssi Nizzassa kuvina

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin annamme tarjouksen lisäksi tietoa esim. majoitusvaihtoehdoista kielikoulun lähistöllä. Valittavana on niin hotelleja, hostelleja kuin perhemajoitustakin.

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta & kielikurssista
Ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä