Opintomatka Krakovaan

Opintovierailut Krakovassa

Opintovierailut Krakovassa - Opintomatka Krakovaan
KILROY auttaa, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja Krakovassa ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. KILROYn ryhmämatkojen asiantuntijat antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä.


Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten. Kokemuksien ja luomiemme verkostojen avulla osaamme neuvoa sinua. Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat. Räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon. 

Vaihtoehtoja on paljon: astronominen observatorio, Wieliczkan suolakaivos, synagogia, luostareita, museoita  jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Lataa sivun lopusta lista opintovierailuvaihtoehdoista Krakovassa. 

Tässä muutamia esimerkkejä, ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 

Opintovierailu Krakovassa – Auschwitz

Auschwitz/Birkenau sijaitsee 54 km Krakovan länsipuolella. Se oli toisen maailmansodan suurin keskitysleiri. Kenelläkään ei ole tarkkoja lukuja, mutta arvioiden mukaan Auschwitzissa tapettiin yli neljä miljoonaa ihmistä. Ryhmille opas on pakollinen. 

Opintovierailu Krakovassa – Rynek Glówny 

Rynek Glówny on keskeinen krakovalaisille. Alueen valtava tori on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1257. Tori toimii kaupungin keskustana ja sitä ympäröivät lukuisat kahvilat, ravintolat, kaupat ja museot. Itse torilla katukahvilat, kukkakauppiaat ja kyyhkyset taistelevat keskenään tilasta. 

Torin laidalla on yksi Krakovan merkittävimmistä rakennuksista: 100 metriä pitkä halli rakennettiin vuonna 1300 suojelemaan kauppiaiden kojuja. Nykyisin kojujen tilalla on matkamuistomyymälöitä, joiden valikoimista löytyy koruja, meripihkaa, erilaisia leluja, kristalleja, lasinukkeja, mattoja, kankaita ja paljon muuta.

 

NEXT STOP Krakova
Lataa
Ota yhteyttä