Puola

Puolassa on paljon historiaa ja historiallista arkkitehtuuria tutustuttavana
 

Opintomatkat Puolaan

Linnoja, kirkkoja ja museoita, vuorimaisemia, kylpylöitä, luolia jne. Anna Puolan yllättää ja aloita opintomatkan suunnittelu vaikka heti Ota yhteyttä, niin saat vastaukset ja vinkit, ja opintomatka Puolaan on jo monta askelta lähempänä!

Opintomatka Puolaan

Kuninkaita ja linnoja, monivaiheista ja maailmanlaajuisestikin merkittävää historiaa, upeaa luontoa ja jälkiruokia, jotka houkuttelevat jättämään pääruoan välistä... Tätä kaikkea, ja paljon muuta, on Puola!  

Kuulostaako houkuttelevalta ja mielenkiintoiselta, muttet vielä tiedä, mitä kaikkea maaassa voikaan tehdä ja nähdä, ja kuinka se soveltuu opintomatkanne kohteeksi? Siinä tapauksessa ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin pääset hyvään alkuun matkasuunnitelmissasi.

Autamme sinua suunnittelussa, järjestelyissä ja varauksissa, jotta opintomatkastanne Puolaan tulee ikuimuistoinen ja saatte siitä maksimaalisen hyödyn tavoitteidenne mukaisesti. Varmistamme aina, että

  • opintomatka vastaa kokonaisuudessaan ryhmän toiveita
  • kuljetus- ja majoitusvaihtoehdot ovat budjettinne mukaisia
  • matkaan kuuluu vierailukohteita, jotka vastaavat ryhmänne akateemisia ja/tai ammatillisia mielenkiinnonkohteita
  • saat matkajohtajana tarvitsemasi tuen ja avun; säästät aikaa ja vaivaa ennen matkaa ja pystyt itsekin nauttimaan matkasta paikan päällä
  • vastaamme myös niihin kysymyksiin, joita et välttämättä huomaa kysyä. 

Opintomatkat Puolassa


Valmiina opintomatkalle Puolaan? Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään!

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Puolaan
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä