Malta

Opintomatka Maltalla - ota yhteyttä ja suunnitellaan unohtumaton reissu!
 

Opintomatkat Maltalle

Malta on upea kohde niin maisemiltaan, ilmastoltaan kuin nähtävyyksiltäänkin. Malta on helppo kohde opintomatkoille, sillä saarelta löytyy tekemistä ja kokemista tiiviissä paketissa.

Opintomatka Maltalle

Malta tarjoaa upeita sukelluskohteita, esihistoriallisia temppeleitä, hulppeita kallion jyrkänteitä sekä mielettömiä luolastoja seikkailijan ihailtavaksi. Maltalla pärjäät helposti englannilla, sillä Malta oli pitkään osa Brittiläistä imperiumia: valtaosa paikallisista puhuu englantia ja maltan oman kieli on niin ikään saanut paljon vaikutteita englannista. Maltalla puhutaan myös italiaa ja arabiaa.

Malta sijaitsee Välimerellä Euroopan ja Afrikan mantereiden välissä, mikä tarkoitti pitkään, että Malta oli monen valloittajan ja sotapäällikön kohdelistalla. Monien kulttuurien vaikutukset näkyvät Maltalla niin arkkitehtuurissa, ruoassa, politiikassa ja kielessäkin. Opintomatkalla Maltalle pääsette tutustumaan tähän mielenkiintoiseen kulttuurien kirjoon.

Maltalla on useita vierailemisen arvoisia kohteita – kärkipäässä pääkaupunki Valletta ja keskiaikainen kaupunki Mdina. Maltan naapurisaari Gozo on niin ikään hieno kohde.

Nähtävyyksiä ja kokemuksia opintomatkalla Maltalla

  • Valletta
  • Mdina
  • Gozo
  • St. John -museo
  • Gharb Folklora -museo


Kiinnostaako opintomatka Maltalle? Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään!

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Maltalle
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä